cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Lucía Muñoz, nova coordinadora de Podem a les Balears

Els inscrits de Podem han ratificat la candidatura de la regidora d'Unides Podem a l'Ajuntament de Palma, Lucía Muñoz, per a ser la nova coordinadora de Podem a les Balears.

De la mateixa manera, les bases de Podem també han ratificat l'exministra d'Igualtat Irene Montero com a candidata a les eleccions europees de la formació, de manera que tendrà la missió de rellançar el partit en aquesta cita electoral clau per al futur de la formació morada i on es mesurarà amb Sumar.

També a nivell autonòmic les bases de Podem han donat suport als candidats oficialistes en vuit comunitats autònomes, de manera que la direcció estatal es garanteix estabilitat en aquests territoris en estar dirigits per afins a la cúpula del partit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Maikel, fa 6 mesos
Serà "enterradora" en comptes de coordinadora de Fracasem, cert?
Valoració:0menosmas
Per Pere Mateu, fa 6 mesos
Ja parla català? Tots aquests xicot/és comunistes, esquerranosos i altres herbes sempre parlen foraster o un català penós, deu esser perquè no ho parlen mai la nostra llengua a l'àmbit domèstic
Valoració:0menosmas
Per Guillem, fa 6 mesos
Desitjo molta sort per na Lucía.
El problema més gran al qual s'haurà d'enfrontar na Lucía, son l'arribisme, enveges, ressentiments i gelosies existents entre la gent d’esquerres i que PODEMOS en comptes de treballar per afavorir l’unitat front a les dretes, les ha fomentat per tal de marcar un perfil propi i diferenciador.
Si les dretes tornen a repetir la victòria electoral, ben poc ens importarà als votants d’esquerres i la gent preocupada pel futur d’aquestes Illes, quina era l’opció d’esquerres més autèntica i amb més bones intencions.
Valoració:0menosmas
Per i molt més, fa 6 mesos
Quasi sempre és millor estar tots sols que mal acompanyats, i sa pobra coordinadora tendrá tota sa soledat que vulgui i molt més.
Valoració:1menosmas
Per Quin berenar, fa 6 mesos
Quin berenar que li espera a aquesta pobra dona.
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente