algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

El Consell Polític de MÉS comença a traçar una nova estratègia per a «defensar el país i avançar en drets»

El nou Consell Polític de MÉS per Mallorca s’ha reunit aquest dimecres, 31 de gener, a Algaida després de la seva renovació a la VI Assemblea General de la formació. L’òrgan del partit ecosobiranista ha començat a «traçar una nova estratègia per a lluitar contra l’extrema dreta, defensar els drets i el país i ampliar les bases del partit».

«MÉS és una eina de transformació social i treballarem per lluitar contra l’extrema dreta, defensar el país i avançar en drets», ha assegurat el secretari general de la formació ecosobiranista, Jaume Alzamora. «El caos de legislatura a què ens ha duit Marga Prohens per voler fiar la governabilitat del país a l’extrema dreta fa més necessari que mai reforçar-nos com organització i continuar posant-nos al servei de les persones i el país», ha defensat.

En aquest sentit, i en aquest context, el Consell Polític de MÉS per Mallorca ha començat a traçar una nova estratègia per a «lluitar contra l’extrema dreta, defensar els drets i el país i ampliar les bases del partit».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Maikel, fa 9 mesos
MÉS fracàs, SUMÉS estupideses, MÉS projectes estrellats, SUMÉS despatxitis, MÉS carotes de sempre, SUMÉS dirigents bords, MÉS castellà, SUMÉS genuflexions, MÉS pèrdua de vots, SUMÉS turisme de masses, MÉS autopistes i pobresa!
Valoració:0menosmas
Per País?, fa 9 mesos
Quin País? Res de res, retòrica per conformar els que ja s'han conformat. Nova estratègia destinada, ben segur, a procurar governar amb el PSOE i res pus. El programa, segons la notícia, no es diferencia del que té el PSOE. El caos de legislatura no l'ha duit Prohens, l'han duit els de Més i els de Podemos a causa del fracàs estrepitós que varen ser les dues darreres legislatures. La notícia no diu res de la necessitat imperiosa de renovar les cares dels dirigents actuals de Més, tots ells responsables de la situació actual, ni tampoc res de renovar les cares dels que han de ser el futurs candidats.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente