cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
16°

Més exili: Ruben Wagensberg se'n va a Suïssa arran de l'acusació de terrorisme pel cas Tsunami

226073

El diputat d'ERC al Parlament de Catalunya, Ruben Wagensberg, se n'ha anat a Ginebra, a Suïssa, en una estada que el partit qualifica de «momentània» per preparar la seva defensa política i jurídica.

Segons ERC la decisió, que s'ha fet pública aquest dimecres a primera hora, està motivada pels atacs d'ansietat que ha patit Wagensberg recentment, que han fet que estigui de baixa.

El partit també afirma que l'ansietat es deu a la persecució judicial de què està sent objecte pel jutge de l'Audiència Nacional Manuel García-Castellón en el cas Tsunami Democràtic.

Wagensberg, que és secretari quart de la mesa del Parlament, està investigat pel delicte de terrorisme en aquesta causa que també investiga Carles Puigdemont i Marta Rovira, que precisament viu a Ginebra des de fa gairebé 6 anys.

Centrat en preparar-se de l'acusació de terrorisme

Fonts d'ERC han assegurat a diversos mitjans que ara mateix Wagensberg s'està reunint amb organitzacions i experts jurídics per analitzar i preparar tots els escenaris possibles.

La vicepresidenta del govern, Laura Vilagrà, ha negat que l'anada de Wagensberg a Suïssa tengui res a veure amb la frenada que ha tengut la llei d'amnistia al Congrés.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa 3 mesos
@Això és Can Bum

Otro catedrático que cree que terrorismo es poner bombas.
Y lo triste es que también vota.
Valoració:-1menosmas
Per Manacorí, fa 3 mesos
Als que se'n foten i fan mofa de les víctimes del podrit estat espanyol : Tot el lawfare espanyol, la guerra bruta del clavegueram de l'estat espanyol, "judicis" farsa contra polítics innocents i activistes innocents, les "investigacions" judicials prospectives que les fan a pler durar mesos i les "reactiven" cada 6 mesos i en dates assenyalades, l'espionatge il·legal per motius polítics, els informes i atestats falsos i ridículs fets amb notícies retallades de diaris i emails espiats de les patètiques policies militars espanyoles, les miserables acusacions falses de "terrorisme" a sobre a posteriori i quan han transcorregut més de 4 anys..., l'assetjament a persones durant mesos i anys, pendents de "judici" que acaben en no res i els tornen a "activar" quan son arxivats, l'espionatge il·legal Pegasus i amb altres aplicacions a polítics, a professionals i fins i tot a advocats que duen causes de les víctimes, persones delatores (ara fetes fonedisses i / o protegides per Espanya ) que s'han venut i han cobrat dels fons super-reservats B dels fons reservats espanyols a canvi de "proves" falses, escoltes de telèfons i confiscació de PC i arxius informàtics amb la qual cosa policies, fiscals i jutges espanyols tenen accés a converses, e-mails i missatges de tots els "contactes", la mala praxi professional i prevaricació de jutges espanyols, els robatoris del miserable tribunal de "cuentos" espanyol quan a les víctimes ja els han fet pagar multes per falses malversacions de diners idò, sense proves... Tot plegat pareix que no fa "pensar" ni "raonar"... ni enrogir als xovinistes espanyols -inclosos els nostres connacionals partidaris de l'annexió a Espanya- ans al contrari reaccionen sempre fent-se els milhomes sota l'empara del seu estat espanyol, fent-ne mofa en front de tantes trampes i misèries del seu "estado-de-derecho". Ells mateixos s'autoretraten.
Valoració:8menosmas
Per Això és Can Bum, fa 3 mesos
Per haver- hi terrorisme, primer hi ha d'haver un atemptat.
I jo per més memòria que faci, no record altres atemptats que els de Barcelona i Cambrils, de l'Agost del 2017, que no tenien res a veure amb l'independentisme.
O és que els jutges poden tipificar qualsevol fet, amb el delicte que volen segons siguin les simpaties o antipaties que senten cap als acusats?
Valoració:8menosmas
Per caganers, fa 3 mesos
Esperemos que Sanchez sea el próximo
Valoració:-6menosmas
Per Destroyer, fa 3 mesos
Esta gente huyen como ratas!. Hay que dar la cara en la vida. Que ejemplo para las juventudes catalanistas . Je ..je. En fin, mañana parto para Suiza por viajes de negocios, tengo sitio en el maletero. Je...je
Valoració:-3menosmas
Per observador, fa 3 mesos
curioso, Suiza paraiso capitalista y allí van los anti-capitalistas y zurdos Anna Gabriel, Marta Rovira y Cia.....
Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente