cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

El Pi: «És una vergonya que Formentera sigui l’únic lloc d’Espanya que no tengui senador propi»

225631

El president d’El Pi-Proposta per les Illes Balears, Tolo Gili, creu que Formentera necessita un senador propi. «Un debat que fa anys que es té i arran de la proposta que ha presentat el diputat de Sumar MÉS al Congrés dels Diputats per corregir la Carta Magna i que la Pitiüsa menor tengui la seva veu a la cambra alta i no ho hagi de compartir amb Eivissa, com fins ara passa, ha tornat a sortir a escena», ha explicat.

El president d'El Pi ha assegurat que és necessari i demana a MÉS per Mallorca que faci valer el seu vot per a «aconseguir coses per a les Illes Balears». «Tot i estar dins el projecte de Yolanda Díaz, MÉS ha d’estirar cap a casa i aconseguir millores per a les Illes Balears. Estam totalment d’acord que Formentera necessita el seu propi senador i així tenir una veu que doni a conèixer els problemes reals dels formenterers», ha remarcat.

«Aquí tenim un problema. Un problema que és nostre i només nosaltres en som responsables i ho podem solucionar. Votar un partit de les Illes, que tengui ordres des de les Illes, que posi per davant de tot una Agenda Balear i deixi de banda la resta, és l’única solució per millorar i solucionar els problemes i els greuges comparatius que tenim amb la resta de l’Estat», ha explicat Gili.

«Que Formentera no tengui senador amb quasi 11.200 habitants i que l’illa del Hierro, amb 11.600, sí, és un greuge comparatiu. Això és un exemple més que si no hi ha una veu pròpia que defensi les Illes Balears i no faci valer el seu vot a Madrid, no aconseguirem solucionar els problemes dels nostres veïnats, com pagar més cara la benzina, la falta d’habitatge, la sobrepoblació… Hem de fer un pensament urgent», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xec, fa 6 mesos
Home, llocs n'hi ha molts que no tenen senador.

Formentera no és un lloc, és una illa. Ja no em fic en què s'ha de ser ni què s'ha de tenir perquè considerem una injustícia el fet de no tenir senador propi.

Sigui com sigui, aquest estat i aquest tractament colonial ens duen a tots a perdre. Segurament, als que no tenen pensat batallar per res que suposi un canvi significatiu cap a millor, els surt més a compte xerrar de senadors propis
Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente