cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Prohens: «En tema de llengua no hi ha motiu per a l'alarma ni per a posar-se cap samarreta»

La presidenta del Govern, Marga Prohens, ha assegurat que «en tema de llengua no hi ha cap motiu per a l'alarma ni per a posar-se cap samarreta», després que aquest dijous el conseller d'Educació i Universitats, Antoni Vera, hagi estat rebut a l'IES Pau Casesnoves d'Inca amb pancartes i camisetes verdes contra el pla de segregació lingüística.

Així ha respost la líder de l'Executiu autonòmic a les preguntes formulades pels mitjans de comunicació, descrivint-se com «una gran defensora de la llibertat individual, fins i tot de posar-se una camiseta quan no hi ha res al darrere».

Prohens ha sentenciat que entén que els docents es posin la camiseta si és contra la LOMLOE o perquè les infraestructures educatives de les Illes estan «deixades de la mà de Déu i tenim centres educatius que hem hagut de precintar perquè perillava la seguretat dels estudiants i dels professionals», o si se la posen perquè «falten professors de suport per a atendre la diversitat», però no contra la iniciativa de segregació lingüística pactada entre PP i VOX que costarà 20 milions d'euros.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per No té cap respecte, fa 6 mesos
@Fillol. Tracta a la ciutadania com si fóssim infants dolents.
Ara encara tenc més ganes de sortir a protestar.
I aquest pic encara hem de ser més.
Valoració:23menosmas
Per xisca, fa 6 mesos
IES Pau Casesnoves d'Inca. Sou collonuts!! Enhorabona. M'encanten ses camisetes verdes. Parlen soles, i ben clar! Gràcies.
Valoració:20menosmas
Per Manacorí, fa 6 mesos
Tenim memòria, el PP és un partit fundat el 1976 per 7 exministres de franco. Per una altra banda el "líder" del PP, aleshores Rajoy, el gener del 2011 va dir : "L'ús del català -i de les altres llengües oficials de l'Estat espanyol- al Senat espanyol no és propi d'un país normal" [sic] i que fer oficials al Senat espanyol aquestes llengües "crea un problema" [sic] Què en voleu esperar ara al 2024 ?
Valoració:18menosmas
Per inca, fa 6 mesos
I xom ja sabem, és incapaç de no mentir a cada paraula que amolla, per tant tots els motius per a preparar-nos (que els darrers 8 anys també n'hi havia, vergonya de sindicats majoritaris que li feien l'onada al sr. March)
Valoració:24menosmas
Per Fillol, fa 6 mesos
Com pot una presidenta de govern tractar així els ciutadans! La majoria som persones en plena consciència!
Valoració:33menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente