cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Catalina Cirer: «El Govern és feminista»

224143

La consellera de Família i Afers Socials, Catalina Cirer, ha defensat aquest dimarts que el Govern és feminista, i ha rebutjat aprofundir en la polèmica de l'exgerent de l'Ibetec, Juan Antonio Serra, limitant-se a insistir que el vicepresident, Antoni Costa, el va cessar «de manera immediata» quan va saber que s'obria judici per un cas d'agressió sexual.

«La directora de l'IBDona va fer les declaracions oportunes quan li va semblar oportú, i per tant, no fa falta que jo reiteri més opinions en aquest sentit», ha dit, preguntada per aquesta qüestió per MÉS i PSIB durant la sessió de control al Govern.

Segons Cirer, el Govern està «format per consellers i conselleres en clara consciència de la igualtat entre homes i dones front del qual hi ha una presidenta que, des de sempre, ha estat un exemple en aquesta causa», ha dit la consellera, que tampoc ha comentat, com li demanava l'oposició, els missatges publicats a les xarxes socials pel gerent de SFM, José Ramón Orta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni F, fa 8 mesos
Mentidere, ridicule!
Valoració:5menosmas
Per xim, fa 8 mesos
I la terra es plana del tot.
Valoració:7menosmas
Per Maikel, fa 8 mesos
Quina carota!
Valoració:2menosmas
Per Alcalà, fa 8 mesos
🤪🤪🤪🤪
Valoració:0menosmas
Per I tant, fa 8 mesos
Otra cojonada de la sempiterna.
No tiene que ser nada; tiene que trabajar para que todas las personas mejoren independientemente de lo que tengan tres palmos bajo barra.
Valoració:5menosmas
Per inca, fa 8 mesos
té permís d'en Campos, Abascal i el torero conseller de Cultura del PV, tots ells molt feministes, per dir això? I aquesta legislatura quin monument històric irreemplaçable tomarà i reconstruirà malament i de pressa?
Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente