cielo claro
  • Màx: 15.89°
  • Mín: 12.35°
13°

MÉS per Palma demana la destitució immediata d’Antoni Deudero i una disculpa pública

Al ple municipal de Palma del 30 de novembre varen tenir lloc una sèrie d’esdeveniments lamentables. Al final d’una intervenció sobre l’eix cívic de Cotlliure, el regidor de Mobilitat, Antonio Deudero, va dir a Neus Truyol «Me gusta la fruta», coneguda frase que fa servir el PP per a amagar l’insult «fill de puta» pronunciat per Isabel Díaz Ayuso al Congrés espanyol.

La portaveu de MÉS per Palma, Neus Truyol, ha comparegut davant els mitjans acompanyada dels regidors Miquel Àngel Contreras i Kika Coll i una representació institucional del MÉS per Mallorca, Lluis Apesteguia, Maria Ramon, Jaume Alzamora, Rosa Cursach i Ferran Rosa, per a traslladar-li el suport i acompanyar el missatge.

La formació ecosobiranista té una petició clara i així ho ha traslladat Neus Truyol: «Demanam a Jaime Martínez, el batle, que posi ordre. Ha mostrat que és incapaç de posar ordre dins el seu partit i dins l’equip de govern. I la mostra d’ahir és un gran exemple. Vàrem sortir del ple i ells varen continuar amb total normalitat, com si no hagés passat res. Aquestes actuacions no poden quedar impunes, no poden quedar en res, i davant de tot això demanam una cosa molt clara. Jaime Martínez, el batle de Palma, ha de cessar immediatament al regidor de mobilitat, no pot continuar en aquest càrrec públic. Han de donar exemple i ser contundents i dir no a aquestes actituds masclistes i de menyspreu davant l’adversari polític. Jaime Martínez ha de demanar disculpes públiques, perquè és el batle de tots els veïnats i veïnades de Palma, i la ciutat no es mereix uns representants que menyspreïn qui pensa diferent».

Truyol ha manifestat que «el Partit Popular està utilitzant l’insult com un eslògan polític. Això es totalment inadmissible, s’ha acabat». «El PP, a més, utilitza en reiterades ocasions l’insult i el menyspreu, especialment contra les dones. I no són casos aïllats», assenyala. La regidora ha afegit que «tenim el cas del senyor Costa al Parlament, o també el senyor Fidalgo a l’Ajuntament de Palma, per posar exemples propers. Estan utilitzant l’insult i el menyspreu personal davant l’adversari polític. Confonen absolutament el que és el debat polític amb els desqualificatius i això no ho podem permetre».

La portaveu ha explicat que «vàrem sortir del ple per reaccionar i dir que s’ha acabat. No permetrem cap insult ni cap menyspreu més. No perquè ens insultin a nosaltres, sinó perquè estan deixant en molt mal lloc a la política i la representació pública. Hem de donar exemple i no podem mostrat a la societat que l’insult i el menyspreu és acceptable quan estam dins una democràcia. Les regles del joc no són aquestes».

Finalment la regidora ha volgut traslladar el seu agraïment a totes les persones, de tants de sectors diferents, que li han traslladat el seu suport o han mostrat el seu rebuig a les actuacions del Partit Popular. «Mostra que la societat veu clarament que hi ha hagut una mala pràctica i s’ha de rectificar. Els únics cecs davant l’insult i l’agressió són el Partit Popular i els seus socis d’extrema dreta», ha conclòs Truyol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per fucsia, fa 3 mesos
Y la de color fucsia, cuándo se largará de por vida?
Empezó siendo una niña y ya tiene el pelo casi blanco del todo. Pero invita a los demás que se larguen.
Valoració:0menosmas
Per Maikel, fa 3 mesos
Sentint tanta estupidesa relativa a la fruita madrilenya, un es posa les màns al cap en veure la deriva estèril de SuMÉS imitant els tics del PP-PSOE i entrant de ple en una polèmica bufona que no aportarà cap benefici ni al partit ni a la batlia. Ara sou oposició després de 8 anys de fracassos municipals, de fer retxes a l'aigua i us heu convertit en una màquina de perdre vots.
Valoració:-3menosmas
Per ......., fa 3 mesos
Has dit que on està la Dias Ayuso 'siempre hay ineficiencia, polémica e insultos'.
No es casualitat que a ella li agradi molt tota la fruita.
Valoració:4menosmas
Per Xx (ver), fa 3 mesos
Cal DESFEIXISTAR l'actual societat. No podem permetre's caminar enrere, s'ha d'avançar endavant i en positiu.
Valoració:10menosmas
Per MMXXIX, fa 3 mesos
El regidor del pp-vx hagués insultat igualment un regidor? Em pregunt si l'insult s'hagués produït igualment cas que l'insultat hagués estat un home. Alguna cosa m'ho fa dubtar.
Valoració:10menosmas
Per Humor casernari, fa 3 mesos
No és regidor de Mobilitat?. Ido que se mogui, cap a Castella concretament. I que no torni.
Valoració:12menosmas
Per A. Cirer, fa 3 mesos
Per què hi ha militars, retirats o no, a Cort? És normal, això?
Valoració:10menosmas
Per Pst, fa 3 mesos
Són les seves senyes d’identitat, l’insult i el menyspreu a les dones. Què serien sense això?
Valoració:11menosmas
Per Guillem, fa 3 mesos
El Senyor Antonio Deudero (per dir-li alguna cosa), abans que representant de la ciutadania i regidor de mobilitat del Ajuntament de Palma, es un senyor reservista del exercit espanyol i es deu als valors ibèrics de la pàtria que ha jurat i cultivat a les casernes militars, no a la diplomàcia i bons modals. Recentment va demostrar públicament quina era la seva prioritat, absentant-se e un plenari municipal per acudir a uns exercicis de l’OTAN a Cartagena, a on la ciutadania de Palma a qui ell representa, no hi hem perdut res.
Valoració:14menosmas
Per De Asprer, fa 3 mesos
Donde esta la Truyols, siempre hay ineficiencia, polémica e insultos. No es casualidad.
Es un parasito nato.
Valoració:-16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente