cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

[VÍDEO] MÉS per Palma abandona el ple després que un regidor del PP digués «me gusta la fruta» a Truyol

MÉS per Palma abandona el ple municipal d'aquest dijous per insults a la regidora Neus Truyol. Al final d'una intervenció sobre l'eix cívic de Cotlliure, el regidor de Mobilitat, Antonio Deudero ha dit a Truyol la frase «me gusta la fruta», frase que fa servir el PP per amagar l'insult «fill de puta» i que va popularitzar la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso en el Congrés de Diputats.

MÉS per Palma considera que Deudero s'ha dirigit a la portaveu Neus Truyol amb aquesta expressió i que «ha travessat totes les línies vermelles». Els ecosobiranistes qualifiquen els fets de «lamentables» i expliquen, a través d'un comunicat a les seves xarxes socials, que el batle de Palma, Jaime Martínez, no ha deixat intervenir a l'oposició i, per tant, MÉS per Palma i la resta de partits d'esquerres han decidit abandonar el ple.

A més, en el comunicat també expliquen que «posteriorment, en un espai privat, el senyor Deudero, acompanyat pel batle Martínez, ha volgut traslladar a la regidora que la seva intenció no era ofendre-la, però en cap moment ha reconegut haver emprat un insult, ni haver-la insultat». Els ecosobiranistes comuniquen que «és intolerable, inadmissible ii una falta de respecte a la institució i als ciutadans i ciutadanes de Palma adreçar aquest insult a una membre de l'oposició. El Partit Popular empra l'insult i la desqualificació personal de manera permanent. Avui s'han passat de mesura. Amb aquesta actitud,l'únic que fan és desprestigiar la política i les institucions».

Per acabar, la formació exigeix al batle que «recondueixi la situació i que posi ordre en el seu partit».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Que els preparin abans, fa 8 mesos
A mi el que no m'agrada, és tenir uns representants polítics tan vulgars i probablement també inútils.
Volem persones preparades i ben educades a tots els partits. I la millor manera d'assegurar- ho, és a base d'haver de tenir una llicència per presentar- se a eleccions i poder representar als ciutadans.
I és que aquest comportament tan barroer d'un polític, és un insult cap a tots els ciutadans, però especialment als que l'han votat.
Valoració:5menosmas
Per me gusta, fa 8 mesos
A mi también me gusta la fruta. Manzanas, uva, cerezas principalmente.
Otros/as presuntamente se inclinen por el plátano macho. Supongo que debe ser muy apetitoso ya que en la tienda veo grandes cantidades.
Valoració:-10menosmas
Per Xx (ver), fa 8 mesos
Aquest peperros no hauria d'haver dit lo més evident, "me gustà la pasta, me gustà el vagueo, me gustà ser fatxa por lo del sobreteo" ? Potser ho diu tan sols en la intimitat, com els Ansar o Joserra.
Valoració:14menosmas
Per Afluixo, fa 8 mesos
Au esquitxa, peperos
Valoració:14menosmas
Per Ciutadana2, fa 8 mesos
I l'actitud del señor alcalde,..... En castellano "no te la paraula, no te paraula..."
Valoració:11menosmas
Per Ignasi, fa 8 mesos
Si Més és un partit amb dignitat -cosa que no tenc per què dubtar- no pot permetre això i ha de defensar a ultrança la regidora. Això no es pot consentir. Si no es planta cara a l'insult i a la manipulació cada vegada aniran més i més lluny i llavors ja no tendrà remei.
Valoració:27menosmas
Per Ja ho val!, fa 8 mesos
Darrerament, la política ha caigut en una dinàmica a on dominen uns modals i d'un vocabulari tan vulgars i tan barroers, que no crec que cap ni un dels ciutadans hagin comès cap delicte que sigui tan greu, com per haver d'estar representats per persones tan maleducades, que s'expressen mitjançant vulgaritats i beneitures pròpies de pre- adolescents, per defensar les seves propostes i crítiques, segurament perque no ténen més recursos lingüístics.
Crec que els sous son suficientment bons, com per tenir gent educada i culta, enlloc d'aquests imresentables.
Valoració:25menosmas
Per Tina, fa 8 mesos
Un espectacle absolutament denigrant, propi d'una república bananera. I no n'hi ha més.
Valoració:25menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente