cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Vidal denuncia que el PSOE «no es pren seriosament el reconeixement de la insularitat de les Balears»

222407

El diputat de Sumar MÉS, Vicenç Vidal, s'ha mostrat «profundament preocupat» per «les dificultats que l’equip negociador socialista posa davant les reivindicacions territorials de Balears que defensa Sumar».

Vidal ha advertit que el PSOE, en el marc de la negociació per conformar govern, «no està prenent-se seriosament el reconeixement de la insularitat de les Illes Balears i el desenvolupament del REB».

El diputat mallorquí s’ha mostrat «profundament preocupat» perquè en les negociacions a Madrid veu «problemàtica i poc valenta la posició del PSOE i de Pedro Sánchez pel que fa als afers territorials de les Illes Balears». Vidal ha explicat que «l’equip negociador de Sumar i de Sumar MÉS es troba «molts entrebancs» per part del PSOE a l’hora d’acceptar una «agenda balear d’avenços i transformacions». «Si es té clar que aquesta legislatura ha de ser la de la plurinacionalitat i el desenvolupament de les agendes dels països que conformam l’Estat no pot ser que els socialistes obstaculitzin qüestions com el finançament, el REB i el reconeixement europeu del fet insular de les Balears», ha remarcat.

En aquest sentit Vidal ha anunciat que presentarà una pregunta al Govern espanyol demanant en quina situació està, a hores d’ara, el reconeixement de la insularitat per part de la Unió Europea.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per t, fa 9 mesos
De Asprer,el PSOE,l,heu de menester com el pà,per impedir la nostra emancipació.
Valoració:0menosmas
Per Xx (ver), fa 9 mesos
Xisca, ells es consideren colons invasors, no forasters amb ganes d'integrar-se, i per tal motiu diven el que diven i fan lo que tots veim que fan, atacar tot lo nostro. Per això es mereixen el nostro rebuig més descomunal. ARRUIX !!!!!!!
Valoració:2menosmas
Per xisca, fa 9 mesos
Difícilment es posaran a favor de les persones de les illes, si son de fora. Han de viure aquí, per saber de que patim. Però no dos dies, o de passada. No. Fer.hi feina de veritat, estudiar la nostra gent, les nostres illes, i saber com era fa poc, i el mal de tanta política absurda ens ha arribat a fer.
Valoració:4menosmas
Per Pere Mateu, fa 9 mesos
Idò ja ho saps, la investidura a votar en contra, aposta et votarem...
Valoració:8menosmas
Per jbm, fa 9 mesos
Sembla mentida que no ho sabés!!!
Que no ho sabeu que l'objectiu de l'estat espanyol és fer desaparèixer del món la nació Catalana???
Que tenen es PPCC com a colònies a explotar fins a enfonsar-nos dins sa misèria????
Valoració:9menosmas
Per Ja està clar, fa 9 mesos
És ver això que diu Vidal. El que és mal d'entendre és que Més no aspiri a res pus que a fer el paper d'escolanets del PSOE. Com és que en Vidal aprova els pressupots generals de Pedro Sanchez si el PSOE no es pren seriosament el reconeixement de la insularitat de les Illes?.
Valoració:6menosmas
Per De Asprer, fa 9 mesos
Nene. Ya no le sirves para nada al PSOE. Ya no eres nadie. Cierra la puerta al salir.
Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente