cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

PP i VOX surten a una baralla per setmana...

El pacte entre PP i VOX no funciona. Ni en els temps més convulsos dels pactes de progrés s'havia viscut una situació tan inestable i precària.

Cada setmana PP i els neofeixistes xoquen per alguna aresta relacionada amb els seus plans d'arraconament i liquidació de la llengua de les Balears.

Aquesta setmana la polèmica pública ha estat a compte del sostre de despesa per aprovar els pressuposts: «Esperam que VOX recapaciti i digui si vol estar del costat del Govern del canvi o votant amb l'esquerra». Així s'ha expressat la portaveu adjunta del Partit Popular en el Parlament, Marga Durán, després que els neofeixistes hagin rebutjat donar suport al sostre de despesa per a 2024 en el ple del Parlament d'aquest dimarts.

La portaveu adjunta del Partit Popular al Parlament, Marga Durán, ha lamentat el vot en contra de VOX al sostre de despesa, que és el pas previ als pressupostos per a les Balears, i ha apuntat que «hem estat coherents, hem demostrat la voluntat de complir els acords d'investidura, però VOX vol anar molt més lluny i ja vàrem dir que tal com s'havia presentat no podíem votar a favor de la seva iniciativa».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guillem, fa 9 mesos
Les baralles entre PP i VOX, sols son de formes i d'estil de fer política institucional. En el fons persegueixen el mateix, castellanització de tots els racons d'Espanya, recentralització del màxim de competències autonòmiques, privatització del màxim possible dels serveis públics, afavorir les empreses del IBEX 35 en detriment del interès general. La pena es que els valors de les dretes avancen i van guanyant el discurs social, acusant les esquerres de tots els mals que afecten a la ciutadania, manca d'habitatges assequibles, precarietat laboral, deficiències dels sistemes públics de educació, salut, protecció social i transport públic.
Valoració:8menosmas
Per Millor, fa 9 mesos
Va bé així, millor. No duraran més que quatre anys. Tic, tac, tic, tac. Però el que és lamentable és que els progres els regalassin el maneig de les institucions de la manera que ho feren. La gent està molt decepcionada de la política perquè uns i altres demostren ser uns inútils.
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente