cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

I els de VOX s'apunyalen entre ells

Els tords volen baixos a la seu del partit neofeixista VOX. En els darrers cent dies hi ha hagut més punyalades que a una pel·lícula de quinquis dels anys 70.

Regidors que volen partir. Amenaces de mort a militants díscols. Batalles intestines per aconseguir el beneplàcit de la direcció de Madrid. Odi oceànic entre el general Fulgencio Coll i el taurí Jorge Campos. Discussions a crits i cops en el grup parlamentari.

I aquest mateix dimecres, la portaveu parlamentària, de mirada inquietant, Idoia Ribas ha cessat com a portaveu adjunt en el Parlament a Francisco José Cardona, que va ser un dels diputats díscols, que es va plantejar donar suport al sostre de despesa del Govern. El cessament ha estat registrat aquest dimarts al matí en el Parlament i en el seu lloc, ha nomenat a Sergio Rodríguez.

Cal recordar que aquest passat dilluns, VOX es va desmarcar del PP i va decidir no aprovar el sostre de despesa de la CAIB, amb el qual s'elaboren els pressupostos, ja que el grup del PP no va votar a favor de la seva proposició no de llei perquè, a partir del pròxim curs, pogués aplicar el programa de separació lingüística de l'alumnat.

El PP va presentar esmenes a la citada proposició no de llei, però per una errada en l'ordinador es varen registrar poc minuts més tard del tancament del registre del Parlament.

La número 3 de VOX, condemnada

Per acabar d'adobar el panorama virulent que viu el partit neofeixista, la número 3 de VOX a Palma, Sandra Barceló, ha estat condemnada a una multa de 240 euros per colpejar a la exal·lota del seu actual home en un bar de copes de Santa Catalina. La regidora haurà d'indemnitzar la víctima amb 150 euros per les lesions causades. L'agressió va tenir lloc el 12 de desembre de 2022, segons recull la sentència del jutjat d'Instrucció número 5.

I, mentre, Jorge Campos s'amaga darrera el 'burladero' no sigui que acabi 'corneado'.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ni un extrem, ni tampoc l' altreyampic, fa 9 mesos
Vaig veure un reportatge sobre el comportament de les hienes i actuen igual que els de VOX.
Entre les baralles internes, el franquisme que encara està present, la homofòbia, l'encobriment a la violència masclista, l'odi a la llengua catalana i als catalanoparlants , entre els principals defectes de l'extrema dreta. I l'arabofília, la islamofília, l'antisemitisme bestial i la supèrbia en general, que els impedeix corregir els errors i acceptar l'ajuda dels altres malgrat causin un gran mal a la societat, de les extremes esquerres, el panorama polític ben aviat tornarà a ser només el de PP-PSOE més els partits nacionalistes.
A veure si els partits nostres se posen d'acord i se fan visibles al Parlament per ells mateixos, perque els dos extrems se'n van a norris més que segur, amb aquests comportaments tan impresentables que no agraden a més que als pobres violents mitjos bollats d' un costat i de l' altre. I noltros
tenim moltes coses a dir i molls problemes per resoldre.
Valoració:9menosmas
Per Xx (ver), fa 9 mesos
Són com a cans rabiosos que necessiten portar un Morral, per assegurar al personal neutral.
Valoració:13menosmas
Per escardapenyes, fa 9 mesos
Perdonau, ses olles
Valoració:7menosmas
Per Jaume I, fa 9 mesos
Perdó m'ha fuit es dit. Mentre se barallen entre ells,podem estar tranquils. Van rabiosos pq es Tribunal de Contes i la Fiscalía Anticorrupció els investiga. La cosa es molt greu.Peró hem d'anar alerta pq son molt perillosos.
Valoració:14menosmas
Per Jaume I, fa 9 mesos
Son gent molt violenta. Mentre se peguen entre ells,
Valoració:13menosmas
Per escardapenyes, fa 9 mesos
I que esperavau? no se diu que els tests s'assemblen a ses illes, franquistes nazis i fatxes=..........
..........
Valoració:17menosmas
Per xisca, fa 9 mesos
Patètics? Xusma? Creguts? Grollers? Siguin el que siguin, que no surtin del seu nucli. No acaben de ajustar.se a cap altre grup social ni polític. Podrien trobar.se millor, per Corea del Nord.
Valoració:18menosmas
Per Cornelia Peres, fa 9 mesos
Aquests ja perden oli de per tot. I a més són més lletjos que pegar a un pare.
Valoració:17menosmas
Per Lamentable espectacle, fa 9 mesos
Aquests de VOX són uns impresentables. No saben parlar més que de toros i toreros, de la bandera d'Espanya i blasmar contra el català. S'alimenten d'això i res pus. No tenen solucions per als problemes de la gent i és per això que la gent ja els ha calat. A mesura que passi el temps perdran vots.
Valoració:21menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente