cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

El solleric Antoni Vicens, nomenat delegat de la Generalitat de Catalunya als Estats Andins

El Govern de la Generalitat de Catalunya ha aprovat aquest dimarts el nomenament d’Antoni Vicens (Sóller, 1986) com a delegat de la Generalitat als Estats Andins. La nova oficina a l’exterior, amb seu a Bogotà, Colòmbia, representarà els interessos de la Generalitat en aquest país i Bolívia, l’Equador, Perú i Veneçuela, segons ha informat el portal Exterior.

Amb aquesta delegació, el Govern de Catalunya comptarà ara amb cinc delegacions a Amèrica, i cobertura en pràcticament tot el continent, ja que té les delegacions als Estats Units i al Canadà, a Mèxic i a l’Amèrica Central, al Con Sud i al Brasil. El president Pere Aragonès va anunciar la creació de la delegació a Bogotà durant un viatge a la ciutat el passat mes de març.

El nou delegat als Estats Andins va exercir entre el 2018 i fins a l’estiu d’aquest any com a delegat de l’Oficina de les Illes Balears a la Unió Europea, càrrec que des del 2019 compaginava amb el de director general de Relacions Exteriors del Govern de les Illes i membre suplent del Comitè Europeu de les Regions.

Abans, Vicens també va treballar a la Delegació del Govern de la Generalitat davant de la Unió Europea, i va formar part de l’equip tècnic del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya (CADS) a Barcelona.

Vicens té un màster interuniversitari en Diplomàcia i Funció Pública per la UAB, la UB i la CEI International Affairs, així com un màster en Logística i Direcció d’Operacions per la UOC.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa 9 mesos
@Xusma fatxa

Ah, entonces son negocios, no?.
Te ha salido la vena catalana.
Valoració:-3menosmas
Per Jaume I, fa 9 mesos
Comentaris a dB just en català! a mès usen el diari per infondre odi i insultar.
Valoració:4menosmas
Per Xusma fatxa, fa 9 mesos
Lo malament que vos cau que Catalunya estengui els seus negocis sense haver de solicitar-ho al gran imperi ezpañó que encara pense que té influèncias i no pinta una merda.
Valoració:9menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa 9 mesos
😂😂😂😂😂😂😂
Perdón?.
Es un voluntariado o algo así, no?.
Valoració:-7menosmas
Per xisca, fa 9 mesos
Rentau.vos sa boca amb llixiu !!
Valoració:11menosmas
Per pa too, fa 9 mesos
Cojones, qué cargos.
Es verdad que hay gente pa too.
Valoració:-13menosmas
Per Patriota, fa 9 mesos
Otro chiringuito a costa del dinero público, corrupción y poca vergüenza. Pero no pasa nada, impunidad absoluta. Y claro, el tío de la foto tan contento. Chorizos.
Valoració:-12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente