algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 14°
24°

Hispanitat: L'Exèrcit espanyol prepara l'ocupació del Born de Palma amb diversos actes de nacionalisme panespanyolista

221747

La Comandància General de l'Exèrcit espanyol a les Balears ha organitzat diversos actes complementaris per a la commemoració del dia de la Hispanitat entre els quals s'inclou un hissat de bandera i un homenatge als «caiguts per Espanya» en el passeig del Born de Palma l'11 d'octubre.

Aquesta operació comptarà amb la participació de militars dels tres exèrcits, membres de la Guàrdia Civil, el cos de Policia 'Nacional' espanyola i Policia Local.
El Ministeri de Defensa ha informat que l'acte castrense estarà presidit pel comandant general a les Balears, Fernando Luis Gracia, i també estaran convidades les autoritats civils.

El Dia de la Hispanitat es complementa enguany amb un concert de la unitat de Música de la Comandància General a les Balears, programat pel dia 6 d'octubre, a l'espai cultural
Can Ventosa d'Eivissa i la Jura de Bandera del pròxim dia 7 d'octubre a Sant Antoni de Portmany.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per xisca, fa 7 mesos
Aquest dia estaré ocupadíííssima, el tenc programat per buidar armaris i calaixos, i rentar cortines...Uuuuffff. No hi podré assistir. I vosaltres?
Valoració:1menosmas
Per Més mentides, fa 7 mesos
@Catalunya Insular i Desperta ferro.
I no oblideu que la Batalla de Covadonga és una història fictícia que no va ocórrer mai.
No s'ha trobat cap document antic que reculli els fets. I se comença a parlar d'aquesta batalla als primers anys del franquisme.
És bastant sospitós
Valoració:3menosmas
Per Desperta ferro, fa 7 mesos
@Catalunya insular: i també el Mapamundi de Domingos Teixeira que va ser fet per aquest cartògraf portuguès el 1573, poc abans de ser súbdit de Felip II, en esdevenir aquest rei de Portugal el 1580. Està fet i pintat a mà sobre una peça de pergamí i on es pot veure tot el continent americà ple de senyeres.
Es fa més que palès, que la història oficial que ens han volgut vendre els castellans, avui dits ñordos-escanyols, és una mentida més, com tantes altres que ens han volgut vendre. No hem d'oblidar que la història l'escriuen els vencedors!!!.
Valoració:4menosmas
Per Toni, fa 7 mesos
A que no ho fan a Euskalerria.
Valoració:6menosmas
Per Egggpaña, fa 7 mesos
Al "bestiota" quan tenguis el primer orgasme avisa, per estendre els paraigües, perquè deben ser en vermell i groc. Esper no arribin a le mar.
Valoració:7menosmas
Per Te crec, fa 7 mesos
@Catalunya Insular. Me fio de tu, però aixi i tot ho comprovaré perque jo no ho sé de primera mà.
El que si que sé, és que els extremenys no ténen cap pudor, en amollar la mentida de que ells foren els que descobriren Amèrica. Fins i tot ho amollen a documentals que després se passen per totes les televisions, algunes estrangeres incloses.
No ténen mar, però s'atreveixen a dir que els seus travessaren un oceà. I per tant, si noltros pensam que Colon era eivissenc, o català o mallorquí, malgrat s'ocultas la seva procedència per interessos polítics, econòmics o de gelosia i enveja, sempre estarem més a prop de la veritat que aquests altres, presumptuosos de secà, que se venten d'haver descobert un continent travessant un oceà. Però que la realitat, és que anaren a Amèrica després de ser descoberta, a fer- hi altres coses en terra ferma.
Valoració:9menosmas
Per Catalunya insular, fa 7 mesos
El 12 d'octubre de 1492 és quan les naus amb la senyera reial quadribarrada d'En Colom van arribar a les costes americanes. És una gesta catalana i, per tant, els castellans (avui disfressats d'espanyols) se l'han apropiat.
Nota: abans que ningú s'exclami, si voleu comprovar el que dic, cerqueu, per exemple, "vaixells Colom banderes catalanes" i trobareu imatges de les naus d'En Colom. També, en trobareu si cerqueu De Bry, que va fer molts gravats on es veuen (clarament) les banderes catalanes a les naus d'En Colom.
Valoració:3menosmas
Per Lluís Felipe Lorenzo García, fa 7 mesos
@Dimissions Molt bé. L'esquerra confederalista (PCE) i sobiranista (PSM) era molt utòpica però Vidal podria exigir que es dugui a terme a Son Fusteret i cobrant sota l'amenaça de rompre l'acord amb Suma i amb el PSOE. Ara no es pot dir que aquest xou hagi estat dissenyat per en Feijoo i n'Abascal amb tota l'esquerra en contra.... no, no....ha estat dissenyat per un Ministeri d'esquerra amb suport del sobiranisme mallorquí i menorquí.
Valoració:7menosmas
Per xisca, fa 7 mesos
Serà un fracàs.
Valoració:8menosmas
Per Army, fa 7 mesos
Seguro que será un éxito
Valoració:-19menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente