algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Vidal: «Les reivindicacions menorquines són damunt la taula de les negociacions per al nou govern d’Espanya»

Alts càrrecs de Més per Menorca i el diputat de Sumar MÉS, Vicenç Vidal, s’han reunit aquest dilluns per a tractar la situació actual sobre la conformació d’un nou govern a l'Estat espanyol.

Vicenç Vidal ha viatjat fins a Menorca per a trobar-se amb la direcció de Més per Menorca i ha exposat en quin punt es troben les negociacions a Madrid.

El diputat sobiranista ha relatat les reunions que s’han duit a terme fins a dia d’avui i amb quins partits s’estan trobant punts d’acord per tal de sumar i aconseguir la majoria parlamentària. Vidal ha explicat que «de moment, les negociacions estan ben encaminades i les sensacions són bones». Ha afegit que «cada vegada s’està més a prop d’arribar a una majoria per a la investidura».

A més, Vidal ha assegurat als menorquinistes que «les reivindicacions menorquines són damunt la taula de les negociacions per al nou govern d’Espanya».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Martí Tacó, fa dervers d'un any
Patriota,
Jo, si fos tu, aniria a visitar Vidal. Pot ser que et curi, tot i que ho dubt, la curtor de mires i la ferum racista que deixes anar.

De res.
I jo en la teva.
Valoració:-1menosmas
Per Patriota, fa dervers d'un any
Maestro Yusuf Vidal, gran curandero famoso, cura enfermedades, mal de ojo, consigue trabajo, cura mal de amores, problemas de dinero, ....
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente