cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

El Pi-Proposta per les Illes Balears, amb el Tren de Llevant

221411

El president Tolo Gili, el conseller insular Antoni Salas i els regidors d’El PI-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS de la comarca del Llevant donen suport a la plataforma Volem Tren de Llevant ara que es commemora el quart de segle de la primera marxa pel Tren de Llevant. «Fa anys que es reclama aquesta infraestructura i és imprescindible que arribi d’una vegada per totes», assegura el president d’El Pi.

Gili ha demanat públicament a la plataforma que continuïn amb la tasca que han fet durant tots aquests anys. «Han estat 25 anys llargs, però no hem de defallir, que el Llevant ha d’anar en tren i en El Pi sempre trobareu un suport per aquest projecte. Esper que aviat sigui una realitat i poguem disfrutar tots junts», ha explicat Gili. «Això si, El Pi lluitarà perquè el Tren del Llevant ho pagui Madrid. Consideram que Madrid ens deu aquest tren i que ha de ser una realitat», ha sentenciat.

Recordem que el tren de Llevant ha de connectar Manacor i Cala Rajada passant pels municipis de Sant Llorenç, Son Servera, Artà i Capdepera. Fer realitat aquest projecte és una de les reivindicacions de la formació des dels seus inicis. A més, El Pi també ha reclamat que el traçat de tren que ha de xapar Manacor en dos se suspengui, la línia vagi pels afores i tengui aturada a l’Hospital de Manacor.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.