cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 14°
14°

La nova consellera de Salut eliminarà el català com a requisit del personal sanitari

La consellera de Salut, Manuela García, ha confirmat aquest dimarts que el coneixement del català passarà de requisit a mèrit a l'hora de treballar a la sanitat pública.

Després de rebre la cartera de mans de la seva predecessora, Patricia Gómez, ha justificat la decisió «com a mesura per a aconseguir l'atracció i fidelització de personal sanitari».

«Som conscients que no existeix un problema quant a la relació metge-pacient. Es potenciarà la utilització del català en les consultes», ha indicat García.

Per altra banda, la consellera ha apuntat que cal millorar la inversió en Salut Mental, «que serà la pandèmia del segle XXI».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente
Per dic, fa 10 mesos
Xx: La llengua comuna no és l´espanyol.Ets un analfabet.
Valoració:4menosmas
Per @ Nyeeee, fa 10 mesos
De ben segur que ells els han tastat per més de 4 anys, i el que els falta. Automedicació de casa Bausá.
Valoració:4menosmas
Per Xx, fa 10 mesos
@ nyeeeee

Venga, un Laxatil y a la cama a descansar.

PD. Tu madre te manda recuerdos
Valoració:0menosmas
Per Nyeeee..., fa 10 mesos
N'hi ha per aquí que tenen tendència a receptar laxants al personal, tal com feien els falangistes amb l'oli de ricino. Perquè serà?. El laxatil el degueren receptar a sa mare quan el va cagar.
Valoració:4menosmas
Per anton, fa 10 mesos
@Xx,El que és més que obvi és que tots els que cobren dels nostres impostos sàpiguen les dues llengues OFICIALS de la comunitat a on treballen.
Valoració:5menosmas
Per Xx, fa 10 mesos
@ Antoni

Tómate un laxatil y relájate un poco, que te va a salir una ulcera, escocido... 🤣
Valoració:0menosmas
Per Antoni, fa 10 mesos
Xx, que suposo que vol dir femella friustrada, el "español", anant per llei, no existeix. Existeix el "castellano". Les altres llengües "españolas" son "IGUALMENT OFICIALS". Ni "lengua comun" ni osties envinagrades. Si hem d'acomplir la llei, o l'acomplim tots i totes les lleis, o com deis els feixestes "la puta al río", pocavergonya. Comencem per acomplir tots els articles de la merda de cosntitució que tenim, i per ordre. Quan tots s'acompleixin, pocavergonya (i ho repeteixo), ja en parlarem...
Valoració:4menosmas
Per Fang, fa 10 mesos
Es foraster sempre serà foraster, mai mallorquí. Ni Vox, ni PP ni la mare superiora mos faran ni canviar ni combragar amb rodes de molins. Sa llengúa de Mallorca no és es foraster. I si te pica, grata
Valoració:9menosmas
Per Esther, fa 10 mesos
M’encanta estic fent una celebració al respecte 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Valoració:-2menosmas
Per Xx, fa 10 mesos
@ anton

Obvio. Los sanitarios que vienen a trabajar a Mallorca deben conocer la lengua común de nuestro país, el español. Es de sentido común.
Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente