algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
21°

Que no s'aturi la festa: un regidor de VOX d'Alcúdia és una coneguda drag queen d'Eivissa

Juan Mateu Gual, que ocuparà la regidoria de Turisme a l'Ajuntament d'Alcúdia pels neofeixistes de VOX, és una de les figures més conegudes de la nit eivissenca de fa uns anys.

Juan Mateu (o Mateo a les llistes electorals) era molt conegut en la nit eivissenca, on es feia dir Juan de Ibiza.

Juan de Ibiza, té 51 anys, ha actuat com a drag queen en locals freqüentats majoritàriament per la comunitat LGTBI i també a les grans discoteques d'Eivissa com Amnesia.

El passat 1 de juny el digital espanyol 'El Plural' dedicava un reportatge a Juan Mateu i a l'evident contradicció que significa que militi en un partit obertament anti-LGTBI+.

VOX duu anys criticant allò que ells denominen «ideologia de gènere». Afirmen que la comunitat LGTBI adoctrina als menors i els líders dels quals han protagonitzat frases com que «els nins homosexuals haurien de poder anar a teràpia».

No sabem si Juan Mateu ja es coneix personalment amb Fulgencio Coll o Gabriel Le Senne, però una trobada entre ells ha de ser digna de veure.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per jbm, fa 11 mesos
Un tal puigros que diu que na Laura Borràs ha malversat menteix: la mateix sentència condemnatòria diu que no hi hagué afany de lucre ni perjudici de les arques públiques. Qiui no ho cregui que ho llegesca i ho veurà.
Valoració:4menosmas
Per Casandsra, fa 11 mesos
És que per a ell la polític és una festa i passar-s´ho bé?
S´ha ficat en política per fer-se ric?
Valoració:7menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa 11 mesos
@Castafiore

Ese es, precisamente, vuestro problema.
Que no entendéis un carajo.
Valoració:-4menosmas
Per Carlos Vilalta, fa 11 mesos
No me cuadra.
Valoració:-3menosmas
Per Unaperaqui, fa 11 mesos
I s'ha apuntat a VOX? Qui ho entengui, que ho compri!
Valoració:12menosmas
Per Joan puigros, fa 11 mesos
@doble vara de mesurar.
Pues això mateix. Si jo coment a altres diaris que volem justicia social, sanitat i educació publiques i de qualitat pues som un perroflauta.. i si aquí dic que na borras ha malversat i ha prevaricat som un fatxa.
Tu ho has dit. Doble vara de mesurar.
Valoració:1menosmas
Per Doble vara de mesurar, fa 11 mesos
Jo alluïn, amb tota la tropa que s'ha afegit a VOX.
I encara ténen barra, als que simplement volem un poc de justícia social i uns serveis públics en condicions, de dir- nos comunistes, "perroflautas", pollosos, bruts, miserables, anormals i tot el que se'ls passa pel cQue qualcú se guanyi la vida animant a turistes vestit de dona, me pareix una feina almenys inoqua. Però que ho faci un partit que només admet la possibilitat dos sexes i que condemna el transexualisme, el fet de que un home se converteixi en una dona durant unes hores al dia, malgrat només sigui una disfressa, fa pensar que prediquen una cosa pel poble i que per ells hi ha barra lliure de permissivitat.
Valoració:8menosmas
Per Lluís Felipe Lorenzo García, fa 11 mesos
La manera de procedir és detectar persones vulnerables, indicar-les que estan malaltes perquè són dragqueens, LGTBIQ+-ETC.... O comunistes i aplicar-los una teràpia, que consisteix a fer hores gratis a VOX, anar a retirar de l'Opus Dei, una organització que ha perdut pes al Vaticà i que té molts de membres a prop de la ruptura amb el Vaticà, i casar-te amb un home o dona decidits a tenir fills i a que els escolaritzin a escoles de l'Opus Dei amb el sou de regidor. Aquesta persona podria ser víctima d'una acció psicològica que la culpabilitza del seu passat i ara l'ofereixen ser fill pròdig. Salut.
Valoració:9menosmas
Per Drag Ravanissa, fa 11 mesos
A que no te collons d'anar als plens vestida de drag?. Com el nyipi Don Fulgensio li pegarà una lipotímia.
Valoració:20menosmas
Per El gran Wyoming, fa 11 mesos
Un altre directe al Intermedio.
Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente