cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Xisco Duarte assumeix «en primera persona» els resultats electorals del PSIB a Felanitx i no recollirà l'acta de regidor

215107

Xisco Duarte, secretari general de l’Agrupació Socialista de Felanitx, ha anunciat la seva decisió de no recollir l'acta de regidor electe, tot i que continuarà com a secretari general de l’Agrupació Socialista de Felanitx. D’aquesta manera, segons ha manifestat Duarte, «s’inicia un nou cicle socialista al municipi de Felanitx i assumesc en primera persona els resultats electorals».

«El meu compromís amb la política local es mantindrà viu. Han estat 8 anys rics en projectes i idees, de creixement personals, i en els quals hem treballat dur des del nostre Grup Municipal per a defensar els interessos de la majoria social del nostre poble tant des del nostre govern com des de l’oposició», ha manifestat.

Duarte també ha remarcat que «malgrat els mals moments, només puc tenir més que un gran sentiment de gratitud i orgull d’haver estat representant municipal i haver millorat la vida dels veïns i veïnes del municipi».

Finalment, Duarte ha agraït «la feina dels companys i companyes de l’Agrupació» i els ha donat les gràcies per «la confiança i suport tots aquests anys, sempre des del respecte i amb l’objectiu de fer créixer l’organització».

Cal recordar que a Felanitx, el PSIB ha perdut 2 dels 4 regidors a les passades eleccions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Votant PSIB/PSOE, fa dervers d'un any
Duarte, l'unic bo que has fet, es dimitir, sa llista era molt dolenta i ses coses les has fetas mal-lament, te sobra prepotencia i te falta humildat i es teus assessors, han fracasat, M.Riera i J.Rigo (dos morts politicament). Els vots del felanitxers al Consell i al Govern a ses municipals, eren 4 regidors, per tant no ue feres tan bé, no te posis pus medallas.
Valoració:2menosmas
Per Dubtes, fa dervers d'un any
Això de dimitir quan perden també representa deiaxar penjats els seus votants. És ver que es pot interpretar com una manera de fer autocríca, però en aquest cas només serà creïble si la dimissió és definitva. No fos cosa que tot d'una que sigui possible, l'afectat torni aspirar a ocupar una cadira o altra.
Valoració:1menosmas
Per Cap ferrerico, fa dervers d'un any
Allò que li pertoca és retirar-se definitivament de la política.
Valoració:2menosmas
Per Concarrí, fa dervers d'un any
Després del trencament d'un regidor deslleial no es podia esperar res de bo. Esperem que na Carraixeta giri l'esquena a VOX i sigui generosa amb el PI. Dels mals sempre els menors.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente