muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
16°

MÉS per Mallorca votarà en contra de la investidura de Prohens: «És el vot natural del partit»

El coordinador general de MÉS per Mallorca, Lluís Apesteguia, ha anunciat aquest dilluns que els quatre diputats del partit votaran en contra de la investidura de Marga Prohens. En aquest sentit, i després de la reunió mantinguda amb la líder popular, Apesteguia ha dit que des de la seva formació lamenten «que no existeix el compromís d'aïllar a Vox per part del PP»

En declaracions posteriors a la reunió amb Prohens, el líder ecosobiranista ha apuntat que «des de MÉS per Mallorca veiem necessari un compromís per part de totes les forces polítiques per a aïllar Vox a totes les institucions». Per aquest motiu, ha explicat, des de MÉS per Mallorca no es plantegen cap altre escenari que el vot en contra a la investidura de la candidata del PP.

Després de la reunió, Apesteguia ha assegurat que el Partit Popular ha demanat l’abstenció de MÉS per Mallorca a la investidura de Marga Prohens, que seria suficient per a governar en minoria. En aquest sentit, però, el partit ecosobiranista ha reafirmat el seu vot contrari, ja que, segons ha apuntat el seu coordinador «és el vot natural de MÉS per Mallorca».

Apesteguia també ha assenyalat que espera «que en aquesta terra no hi hagi gent de Vox gestionant conselleries», al mateix temps que ha assegurat que, en cas que sigui així, MÉS respondrà amb la màxima contundència i bel·ligerància possibles.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Maikel, fa 11 mesos
I què voleu amb candidats tan escabetxats que presenten... Esper que estigueu molts d'anys d'oposició paint totes les supercollonades que heu fet i obligat a fer a la resta. Mai MES!
Valoració:4menosmas
Per xisca, fa 11 mesos
Ara plorau? NO HEU FET SA FEINA QUAN VOS TOCAVA. HEU ESTAT COVARDS I ARA... tots a plorar. Posau.vos ses piles d'una vegada!
Valoració:8menosmas
Per No se.mereixen res més, fa 11 mesos
Si els varen oferir l'abstenció de MÉS per Mallorca i de MÉS per Menorca, que ja els bastaven perque no pactassin amb els ultres de VOX i ni tan sols contestaren, perque el que volen és estar al Givern amb els ultres, no se mereixen altra cosa que un no.
Valoració:6menosmas
Per Antifa, fa 11 mesos
Bah… 8,35%. Completamente irrelevantes
Valoració:-3menosmas
Per Pipi, calzaslargas, fa 11 mesos
¿El PI? ¿I aixo qué és?
Valoració:-5menosmas
Per Autocrítica, fa 11 mesos
Na Maria Ramon hauria d'haver estat la candidata. És d'esperar que des de demà mateix la comencin a promocionar perquè d'aquí a quatre anys encapçali la candidatura de Més.
Valoració:-5menosmas
Per cremat, fa 11 mesos
Almanco el vot a El Pi al consell sí que servirà per frenar els ultres.
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente