nubes
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
14°

El PSIB no es planteja abstenir-se en la investidura de Prohens

El PSIB no es planteja una abstenció perquè Marga Prohens (PP) formi govern sense possibles pactes amb Vox, segons ha explicat aquest dilluns el secretari d'Idees i Projecte Polític de la formació socialista, Iago Negueruela, després de la reunió de la Comissió Executiva.

En roda de premsa, Negueruela ha insistit que el PSIB liderarà l'oposició «perquè no es toqui cap dels drets que s'han guanyat els darrers anys».

A preguntes dels mitjans, Negueruela s'ha referit, alhora, a la convocatòria d'eleccions espanyoles per al proper 23 de juliol, assegurant que el PSIB «ja està en campanya electoral perquè està en joc, no només avançar o retrocedir en drets, sinó el propi model».

Davant d'aquest escenari, ha apel·lat a la necessitat que al juliol «les forces progressistes es mobilitzin massivament» per a frenar l'ascens «de la dreta i la ultradreta» i evitar el que ha passat «a les autonòmiques».

Sobre els resultats de les eleccions autonòmiques i municipals, Negueruela ha assegurat que el PSIB «no cerca culpables» perquè no es pugui reeditar el Pacte tot i que el PSIB hagi aconseguit més vots que el 2019.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Maikel, fa 11 mesos
Any dimission yet?
Valoració:1menosmas
Per En castellà, fa 11 mesos
La primera intervenció del vicepresident i portaveu del Govern després de la derrota total, en castellà, naturalment. Els resposnsables de la fracassada política lingüística invisible no podrien dimitir abans d'acabar el mandat?
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente