cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.53°

Sindicats i entitats com l'Obra Cultural Balear adverteixen al PP que no toleraran cap pas enrere

L'Obra Cultural Balear ha demanat al Partit Popular «prudència», després que aquest hagi guanyat les eleccions autonòmiques.

La històrica entitat ha alertat al PP que defensi «els consensos lingüístics que han garantit la convivència i que no caigui en el parany de promoure polítiques d'agitació social».

Per altra banda, el Sindicat Alternativa també ha emès un comunicat recordant al proper govern que «defensarem el model d'escola pública, de qualitat, laica i en català».

L'associació sindical assegura que no permetran cap passa enrere «en les poques millores que hem aconseguit aquests darrers anys. Si es dona qualsevol atac a aquest model, tornarem a enfrontar-nos-hi, com ja hem fet en altres ocasions».

Han assegurat que, governi qui governi, seguiran lluitant per l'escola pública, pels docents i per la comunitat educativa. Així, l'Alternativa s'ha sumat a UOB Ensenyament i a SIAU, que un dia després de les eleccions també han traçat línies vermelles al Partit Popular.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guillem Genovart i Bonnin, fa 11 mesos
Per aquests que ens animen agafar vaixell a els mallorquins, que ens responguin com varen arribar els seus avantpassats a la nostre terra. Què entre altres coses només vingueren per potenciar més la denominació de Colonyia!.
Valoració:0menosmas
Per Mallorquín, fa 11 mesos
@ Xisca

La inmensa mayoría de los mallorquines no queremos nacionalistas. Asimílalo y barco
Valoració:-2menosmas
Per xisca, fa 11 mesos
La majoria dels ciutadans NO HAN VOTAT. El PP i VOX, sols tenen molts mes vots que la resta de partits. Si ens tocau la nostra LLENGUA, vos podreu trobar una resposta NON grata per ningú. Els qui han perdut les eleccions, son grups polítics que no l'han sabuda RESPECTAR i han pasteletjad MOLT. La llengua IMPOSADA, sempre serà el CASTELLÀ. AQUI JA EN TENIM UNA, i MOLT ABANS DE QUE ARRIBESSIU ELS FORESTERS a les nostres illes. Podrem ser espanyols politicament, o marroquis, o italians, o francesos, el que sigui, pero aixo pot canviar amb acords entre estats...EL QUE NO CANVIARÀ MAI, es la nostra naturalesa. SOM I SEREM SEMPRE: MALLORQUINS. Ja podeu fer renou, minoria de tarats.
Valoració:7menosmas
Per Carlos Vilalta, fa 11 mesos
"Sindicats i entitats adverteixen al PP...". Fijáos en el tono gansteril propio de la màfia de esta gentuza.
Valoració:-7menosmas
Per Hem de ser pragmàtics, fa 11 mesos
I si MÉS s'abstingués en la votació d'investidura, a canvi de que no tocar per res la llengua catalana?
Valoració:4menosmas
Per Xx, fa 11 mesos
La gent ha volgut que comamdés altre pic 'la cosa nostra oepera'. L'imperi corrupte més gran de la història. Arreplegau els nins i nines i portau-los a ca vostra. La inseguretat serà total.
Valoració:8menosmas
Per Manuel cabezo, fa 11 mesos
Muchos de los que hemos votado al partido popular es para que acabe con las políticas identitarias nacionalistas. Espero que sea el fin de la inmersión y del catalanismo. Estaremos atentos.
Valoració:-10menosmas
Per Emigrante, fa 11 mesos
Basta de subvenciones .

Que la OCB que "les adverteixen lo que no toleraran", viva de sus socios y mantenga sus medios de comunicación sin publicidad institucional.
Valoració:-8menosmas
Per ni un centavo, fa 11 mesos
Para empezar ni un centavo de dinero público a entidades descaradamente catalanistas.
Después, tanto nos da si dan pasos hacia delante o ensentido inverso.
Valoració:-33menosmas
Per No?, fa 11 mesos
I com així han estat tan tolerants amb els pressumptes progressistes, responsables de la desfeta? Ja han dimitit els responsables de la poruga política lingüística del tot insuficient? No? Doncs aviat per mandat del poble hauran de dimitir.
Valoració:19menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente