nubes dispersas
  • Màx: 10.62°
  • Mín: 7.47°
10°

Armengol sobre els resultats de l'esquerra: «El PSIB ha aguantat. Cadascú haurà de donar les seves explicacions»

La líder del PSIB-PSOE i candidata a la reelecció a la presidència del Govern, Francina Armengol, ha lamentat aquest diumenge «l'onada de dreta i extrema dreta» que han donat els resultats electorals i ha promès liderar una oposició «ferma i compromesa».

A la seu del PSIB, Armengol ha comparegut amb la candidata al Consell de Mallorca, Catalina Cladera, i el candidat a la batlia de Palma, José Hila, per a valorar els resultats de les eleccions autonòmiques i municipals.

Amb cara seriosa, la fins ara presidenta del Govern, sobre els resultats del conjunt de l'esquerra, ha subratllat que el PSIB «ha aguantat» i que «cadascú haurà de donar les seves explicacions». Armengol s'ha referit així a la impossibilitat de repetir el Pacte de Progrés a les Balears.

Aquest dilluns, el PSIB reunirà la comissió executiva per a analitzar els resultats i iniciar un debat intern i ha afegit que «hi haurà temps» per a analitzar els escenaris futurs, tot i que ha apuntat que «en els pitjors moments sempre ha estat lleial».

Armengol ha assenyalat que els drets aconseguits en els darrers anys «estan ara en risc» i per això romandran, ha afegit, vigilants des de l'oposició, «on els han col·locat els ciutadans».

En la mateixa línia, Catalina Cladera, també ha lamentat «l'ascens de la ultradreta a Mallorca» i que posen en perill «els avenços en matèria de llibertat, cultura i llengua».

Alhora, la líder insular ha ressaltat que en uns 20 municipis de Mallorca continuaran «treballant».

El candidat a la batlia de Palma, José Hila, també ha promès una oposició «ferma i contundent» i ha remarcat que haver sumat més vots que el 2019 «no ha estat suficient».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Miguel, fa 11 mesos
En las generales el voto útil PSOE
Valoració:1menosmas
Per fuera, fa 11 mesos
Hila.- Ni siquiera el peor alcalde de Palma. Ni eso. Un alcalde desconocido. Un fantasma sin hacer nada. Ni bueno ni malo. Una sombra.
Armengol.- Nacida en el corazón de Mallorca y traidora a la idiosincrasia y valores de nuestro pueblo. Una radical catalanista más papista que el Papa. Odio tremendo al castellano. Una pieza impresentable, peor que los que le servían para seguir, cuando por si sola nunca ha ganado unas elecciones.
No te añoramos. Mejor que te vayas a la farmacia.
Valoració:-5menosmas
Per Antifa, fa 11 mesos
Tranqui, Francina. Igual acabas de ministra en julio…
😜
Valoració:1menosmas
Per Carlos Vilalta, fa 11 mesos
Tiene más cara que espalda.
Valoració:0menosmas
Per Anselm Llull, fa 11 mesos
No és estrany que hagi perdut!
Ni llegir sap!
Valoració:10menosmas
Per Miquel, fa 11 mesos
Com se pot ser tan barruda?. El PSIB no ha aguantat, ha perdut vots i escons. Dels altres, que us donaven suport al parlament, millor no parlar-ne. I ara fereu jornades de reflexió per "estudiar" el què ha passat?. No me fegeu riure. No vos enterau de res ni voleu sabre perquè heu perdut. Si realment se vol "desactivar" altres opcions polítiques, com les que han guanyat, no podeu fer el que heu fet amb, precisament, les qüestions que els guanyadors prometen resoldre, i que tanmateix no poden resoldre, malauradament. I la culpa, pensau, mai és de les persones que voten, és dels que governen. A mem si ara ho enteneu.
Valoració:12menosmas
Per No ploreu, quan vos abandonin a la vostra sort, fa 11 mesos
Que no vengui una altra pandèmia, perque aquests no ens cuidaran com ha fet el PSOE amb MÉS i Podem
Quan se morin sense assistència, o vegin que seden als seus pares perque als hospitals públics no hi ha lloc per ells i els privats no se'n volen fer càrrec, com va passar a Madrid, que pensin que és per culpa seva i del seu fanatisme i de creure-se totes les mentides que ha amollat aquesta gent des de que va perdre les eleccions.
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente