algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

El PSIB creu que cal impulsar el transport públic per a regular l'entrada de cotxes a Menorca

La presidenta del Consell Insular de Menorca i candidata a la reelecció, Susana Mora, ha considerat aquest divendres que, si cal regular l'entrada de vehicles a Menorca i el nombre de cotxes de lloguer, és necessari impulsar el transport públic. Això implicaria la necessitat de posar en marxa línies per a accedir a espais d'interès natural i paisatgístic, com poden ser els fars i platges més emblemàtics respectant en tot moment la seva capacitat objectiva de càrrega.

«Només així aconseguirem protegir els espais més emblemàtics de la degradació, evitarem la saturació en els moments punta d'estiu i podrem garantir el manteniment de la convivència», ha manifestat. Així mateix, Mora ha apostat per la posada en marxa «imprescindible» de la connexió directa en transport públic entre Ciutadella i l'aeroport.

La candidata ha subratllat que el seu partit va posar les bases de la xarxa de transport públic de Menorca, duplicant totes les línies, creant noves i implantant serveis com el bus exprés entre Ciutadella i Maó, el bus a la nit i l'Escàndol Bus. Alhora, es va posar en marxa tot el sistema de targetes de descompte per als usuaris freqüents, les persones majors i els joves.

D'altra banda, ha posat l'accent en la necessitat que s'incorporin mecanismes d'informació en temps real en la xarxa de transport públic per a poder donar en tot moment el millor servei i gestionar el trànsit i les necessitats dels usuaris sense demores. Per part seva, la candidata a l'alcaldia de Ciutadella, Carol Cerdà, ha manifestat que en coordinació amb el Consell de Menorca incrementaran les rutes i freqüències en el bus interurbà de Ciutadella amb l'objectiu de descongestionar el centre del poble.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Menorquí, fa 11 mesos
Encara que no es regulés, que no ho faran, igualment s'ha de millorar el transport públic a la resta d'illes. Molt de tren, molt de metro, molt de tot però a la resta ens hem d'esperar massa temps entre bus i bus, que és l'únic transport públic de què disposam.
Valoració:1menosmas
Per Inca, fa 11 mesos
i per això faran el mateix que han fet aquests darrers 8 anys: RES.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente