cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

El PSIB Formentera condemna unes «pintades intimidatòries» aparegudes a la seva seu

02/05/2023 Pintadas en la sede del PSIB de Formentera. SOCIEDAD ESPAÑA EUROPA ISLAS BALEARES POLÍTICA PSIB | PSIB

«Criminals, assassins i una esvàstica», aquest són els missatges que s'han pogut veure escrits a la façana de la seu del PSIB Formentera aquest dimarts, després de la celebració de l'1 de maig i l'aniversari dels 144 anys d'història del Partit Socialista.

La direcció del partit ha condemnat les «pintades intimidatòries» i ha demanat que siguin rebutjades «per la totalitat dels representants polítics, perquè un estat de dret no es pot permetre el luxe de normalitzar aquest tipus d'accions».

També han afirmat que aquests actes «deplorables» no els faran enrere, i han aprofitat per recordar que sempre defensaran «els drets de la majoria enfront dels privilegis d'uns pocs».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I a la premsa mercenària, callant com a morts, fa dervers d'un any
Però cap altre diari publica aquesta noticia. No fos cosa que la gent que pensa votar a partits adoradors d'esvàstiques i del braç dret en alt, se'n adonas de que les seves promeses de llei i ordre, si ells son els primers que transgredeixen les normes de seguretat ciutadana, no poden ser mai promeses vertaderes. I que les seves propostes d'endurir lleis i penes, no serien per castigar i dissuadir a delinquents i criminals, sinó per combatre als seus adversaris polítics.
Valoració:1menosmas
Per Sant Francesc, fa dervers d'un any
Atac de bandera blanca?
Valoració:1menosmas
Per Per les seves obres els coneixereu, fa dervers d'un any
Si han pintat una esvàstica, només serà "llibertat d'expresió".
I ara, ja no van just a pels " sepa-ratas y rojos- comunistas". Sinó que ja se senten tan forts i tan protegits, que també van a pel PSOE.
És la seva campanya, així que ja ens podem imaginar com son tots els que els voten i el que ens espera si governen.
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente