nubes dispersas
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
20°

Armengol anuncia que transferirà les competències en costes als ajuntaments i consells insulars

La Secretària General del PSIB-PSOE i candidata a revalidar la presidència del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, ha anunciat aquest diumenge que la pròxima legislatura transferirà als ajuntaments i consells insulars de les Illes Balears la gestió de les costes. Aquesta transferència inclourà, segons ha afirmat, les autoritzacions de xibius, gandules i serveis de temporada a les platges de l’arxipèlag.

La líder socialista ha recordat que els socialistes «sempre han defensat que les competències es gestionen millor des de la proximitat», motiu pel qual ha anunciat aquesta transferència.«No volem fer perdre oportunitat a empresaris i treballadors que viuen d’això, per això descentralitzarem les competències amb els ajuntaments i els consells per fer la tasca que durant tant de temps hem reclamat al Govern d’Espanya», ha explicat Armengol.

Cal recordar que des de l’1 de juliol, el govern autonòmic assumirà les competències de gestió de costes, que fins ara depenia de Madrid. Els socialistes ho han qualificat com «la transferència de l’Estat més important des de Sanitat i Educació, una transferència que obligarà les institucions a col·laborar entre elles per gestionar des de l’eficiència i la proximitat de cada municipi».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jaume, fa dervers d'un any
Als ajuntaments? Quina por...
Valoració:0menosmas
Per Anselm Llull, fa dervers d'un any
Oh! Que bé! No hi ha com na Francina! Visca, Visca
Ja... ja...
Un bunyol!
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente