algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

STEI demana explicacions al Govern pel canvi de criteri quant a les oposicions dels docents a les illes menors

STEI ha denunciat via xarxes socials que el govern no ha avisat de forma adequada sobre el canvi de criteri en el tema de les oposicions al cos de docents. Expliquen que el sindicat ha tengut constància d'aquest canvi arran d'un anunci a la pàgina web, sense la deguda publicitat ni cap casta de comunicació ofocial prèvia.

El sindicat recorda que les proves selectives per accedir a places públiques d'educació es farien exclusivament a Mallorca. Això, segons denunciaven, suposava un greuge comparatiu per als candidats d'Eivissa, Menorca i Formentera, ja que els obligava a desplaçar-se a Mallorca assumint les despeses del viatge. Des del Govern, recorden, rebutjaren responsabilitats referint una decisió del govern espanyol.

Ara, el sindicat ha compartit una imatge, treta del web oficial del Govern, en què s'informa que els opositors d'Eivissa i Menorca podran fer els exàmens a les seves illes respectives. Critiquen que aquesta rectificació parcial, que consideren encertada però insuficient, no s'hagi fet amb la deguda publicitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Disfrutau lo que heu votat, fa dervers d'un any
A Prou, no passis pena per la vivenda si t'en vas a Menorca o a Eivissa. Ara amb la nova llei de Vivenda d'en Pedro I el Guapo, potada a la porta del primer xaletet o piset que t'agradi, i tendràs oKupació gratis durant dos anys. Ah si ! També amb llum i aigua pagada de franc.
Valoració:-1menosmas
Per Guiquilics, fa dervers d'un any
Aquests de l’stei només pensen en els opositors que no tenen cap vincle encara amb l’educació, i no han pres cap mesura pels funcionaris de carrera que hem d’anar de tribunals per tot arreu! Gràcies stei per res.
Valoració:9menosmas
Per Prou, fa dervers d'un any
I que consti que a mi, aquest concurs de mèrits no m’interessa per res, que m’hagués estimat més, per 4 anys que me queden, comtinuar d’interina. Però resulta que,fet el concurs de mèrits, no en quedaran moltes de place per als interins. D’ Aquesta mena de “regals” de què parles, no en vull cap, gràcies.
Segurament, no saps què és separar-te dels fills i tornar a la teva illa pel juny i no tenir on anar perquè la casa que llogaves l’hagueres de deixar. I què? A dormir al carrer?
Valoració:-1menosmas
Per Prou, fa dervers d'un any
Has sentit parlar d’un concepte, segurament abstracte per tu, anomenat “respecte”, “educació” o “tolerància”. Per mi, a la teva escola no te n’ensanyaren. I aquesta agressivitat te la pots guardar pels que són com tu.
I a Catalunya o al continent agafes un bn bus, un tren o un cotxe i no te destrossen la vida. A mi, ja m’han fet partir dues vegades de l’illa i sé, cosa que tu no deus saber, per la manca d’empatia que mostres, el que significa. I no en parlem avui en dia en què els preus dels lloguers són inassumibles i que no és el mateix enviar un al·lot de 30 anys a fora ca seva que a una persona que ja està per jubilar-se
Potser podries fer un curset de respecte, tolerància i empatia, ja que en vas escàs.
Valoració:-2menosmas
Per El dimoni vos vetlla, fa dervers d'un any
Prou, Kafkià? A places “regalades” en un concurs de mèrits? Si encara voldreu feina a costat de casa… Intentau veure si a Catalunya a algú li adjudiquen una plaça a Girona essent del camp de tarragona plorarà tant.
I no mesclis ous amb caragols, una cosa es o ón fas l’oposició i una altre molt diferent a ón t’adjudiquen, ben igual que l’estabització. Ja ho diuen ja, haver estudiat… quan era hora! Ara toca tragar amb el que vengui 🤷🏻‍♂️
Valoració:2menosmas
Per Prou, fa dervers d'un any
Amb més raó, l’adjudicació de places del concurs de mèrits s’ha de fer per illes. Perquè sembla kafkià que un de Mallorca se’n hagi d’anar a Eivissa i un d’Eivissa hagi de venir a Mallorca.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente