cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

El PSOE Palma es compromet a duplicar les ajudes per a la rehabilitació energètica

El PSOE de Palma ha anunciat aquest dilluns el seu compromís de duplicar les ajudes anuals per a rehabilitar les façanes i interiors dels habitatges, amb l'objectiu d'adequar-les a les mesures d'eficiència energètica i accessibilitat.

Enguany la xifra pressupostada era d'1 milió d'euros, i segons ha dit la formació es tractaria de fer-la arribar a un mínim de 2 milions anuals, 8 en els quatre anys de legislatura. L'estalvi energètic per a les famílies, han explicat, seria del 35%.

El candidat a batle, José Hila, ha manifestat «la importància d'adaptar Palma als efectes de la crisi climàtica, de la qual ja estem començant a notar les seves dures conseqüències. És un repte compartit de ciutat i una qüestió de responsabilitat, preparar-nos i adaptar-nos a aquesta situació, i les administracions públiques han de donar exemple i ser les primeres a impulsar mesures reals i efectives». Hila ha afegit que l'Ajuntament «donarà suport a les famílies perquè puguin adaptar-se, repercutint directament en la seva salut i en la seva economia».

Des del PSOE han explicat que aquestes noves línies d'ajudes, que presenten al seu programa electoral, inclouen també reformes en habitatges per millorar la seva accessibilitat: ascensors, plats de dutxa, etc., destinades a persones majors de 65 o amb problemes de mobilitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.