cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

El PSIB promet als treballadors públics una borsa de 80 hores per a la conciliació

El PSIB ha anunciat aquest dimecres que la inteció de garantir als treballadors públics una borsa de 80 hores per a una «conciliació real i efectiva». Ho ha anunciat la secretària de Política Autonòmica del PSIB, Mercedes Garrido, en una reunió mantinguda amb els sindicats UGT i CCOO, segons ha informat la formació en una nota de premsa.

Garrido ha explicat que tant els sindicats majoritaris com el PSIB comparteixen els mateixos objectius de posar els treballadors en el centre de l'acció política i fer-lo de manera efectiva. La consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat ha explicat que la proposta consisteix en la implantació d'una borsa del 5% de les hores anuals a la qual els treballadors podran acudir per a conciliar.

Ha afegit que, a més, la pròxima legislatura, «garantiran un permís retribuït de 10 setmanes per a les famílies monoparentals de l'Administració Pública». «Per al PSIB, el compromís amb els treballadors públics és molt clar i l'hem demostrat des del primer dia perquè des de 2015 ens hem dedicat a recuperar els drets retallats pel PP i a crear-ne de nous», ha afegit Garrido.

El secretari general d'UGT de Serveis Públics, Miguel Ángel Romero, ha destacat que s'arriba «d'un passat desastrós protagonitzat pel PP» i ha admès que amb el Govern actual «s'ha produït una recuperació de drets». Per part seva, el secretari general de la Federació de Serveis a la Ciutadania de CCOO, Pep Ginard, ha destacat que «les polítiques d'esquerra beneficien al progrés de la ciutadania i això és una garantia de l'estat de benestar».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Geu, fa dervers d'un any
Yo soy facha y nos pagan el trabajo. Naturalmente, al ser tu un comunistoide (la peor lacra de la Humanidad), no te diré quien nos paga.
Como ya he dicho a otro, escribimos tal como nos sale del berolo. Tampoco nos interesa como lo haces, comunista betzol
Valoració:0menosmas
Per Viuen bé, fa dervers d'un any
Tots aquests del PSIB estan ben grassos. Normal, és la bona vida.
Valoració:4menosmas
Per Estàn desesperats per comandar, fa dervers d'un any
Els fatxes fent propaganda pels seus partits a aquest diari.
Jo no sé si els pagaran la feina. Perque no hi ha res més innútil, que venir aquí, bé escrivint en Castellà, bé fent-se passar per gent nostra decebuda, per insistir dia i vespre, tractant de fer- nos veure que el Pacte ho ha fet tot molt malament i que el remei consisteix en que o votem a les dretes o que ens abstingués de votar.
I ENCARA QUE NO HAGIN FET A AQUESTES DUES LEGiSLATURES, EL QUE ARA PROMETEN.QUE FARAN, QUÈ PODEM ESPERAR SI PP I.VOX GOVERNEN? QUÈ DESTRUEIXIN.ENCARA MÉS LES NOSTRES iLLES? QUE SUPRIMEIXIN ELS NOSTRES DRETS? QUE CRIMINALITZIN LA NOSTRA LLENGUA I LA NOSTRA CULTURA? O QUE SE TORNIN ENRiQUIR AMB ELS NOSTROS IMPOSTOS? ENTRE ALTRES DESASTRES I INJUSTÍCIES.
La veritat és que, amb aquesta propaganda tan burda, els dretans fan el ridícul, mentres que el dBalears perd lectors dia a dia. Però amb el seu pa en faran sopes.
Valoració:0menosmas
Per Carlos Vilalta, fa dervers d'un any
Se ríen de la gente, así de claro.
Valoració:-1menosmas
Per pro-meter, fa dervers d'un any
Prometer y volver a prometer hasta meter; una vez metido me olvido de lo prometido.
Valoració:0menosmas
Per Bon, fa dervers d'un any
Dels darrers 20 anys n’han governat 16, i pareix que tot ho han de fer la pròxima legislatura. Fan pena
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente