algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Més per Menorca exigeix que les oposicions d'educació es puguin fer a cada illa

Més per Menorca ha exigit aquest dimecres que les oposicions docents es puguin realitzar a cada illa, i no només a Mallorca, com està previst. Així, els menorquinistes han donat suport a les reivindicacions de sindicats com STEIi Alternativa, que han lamentat una «falta de sensibilitat» per part de la Conselleria d'Educació.

El diputat i candidat en el Parlament, Josep Castells, ha titllat d'«impresentable» aquesta situació «perquè resulta evident que les persones que es desplacin opositaran en inferioritat de condicions a nivell psicològic i, a més, patiran una sèrie de desavantatges logístics». A més, tot això provoca un greuge comparatiu, denuncien, perquè aquests opositors hauran d'assumir particularment les despeses del procés.

Ha volgut destacar, entre d'altres, la manca d'allotjament, tenint en compte que serà en plena temporada turística. També considera inadmissible la possibilitat de no trobar bitllet d'avió, perquè tampoc se sap exactament en quina data seran les oposicions i no es pot comprar amb antelació.

Per tot això, la formació ha demanat la compareixença urgent del conseller d'Educació, Martí March, davant la Diputació Permanent. La intenció és obtenir explicacions sobre per què en aquesta ocasió «no s'ha tingut en compte el fet insular, com sí s'havia fet altres vegades», i per a «reclamar una rectificació».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guillem, fa dervers d'un any
Les dretes van desesperades, l'abstenció entre les persones votants d'esquerres no están garantides i això pot fer que no guanyin les eleccions. Han de influir en l'ànim dels electors per aconseguir que pensin que tots els Partits Polítics son iguals i que no serveix de res anar a votar. Per això i per no ésser calats, mai diuen quina és la seva opció electoral.
Valoració:8menosmas
Per Carlos Vilalta, fa dervers d'un any
Y solo falta añadir:y en casa, tan a gustito.
Valoració:-8menosmas
Per Els hem calst, fa dervers d'un any
Aquests fatxes no saben com ho han de fer, perque les esquerres no votin i el poder sigui per les dretes.
I aqui se fan passar per gent nostra decebuda per fomentar l'abstenció de lrs esquerres.
No els faceu cas.
Valoració:5menosmas
Per Bon, fa dervers d'un any
Ara , i durant la presa de decisions on eren?
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente