algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
19°

El Parlament ha acollit la jornada 'El Sindicat com a actor institucional', organitzada per CCOO

El Parlament ha acollit aquest dilluns al matí la jornada 'El Sindicat com a actor institucional', organitzada per Comissions Obreres a les Illes Balears.

L'acte s'ha iniciat amb les paraules de benvinguda del president de la Cambra, Vicenç Thomas. Ha remarcat que el Parlament és espai obert a les entitats i a les organitzacions, i en aquesta línia ha manifestat «que els sindicats són molt necessaris per al desenvolupament social i econòmic de les nostres Illes, com a òrgan de defensa i promoció dels interessos dels treballadors».

El president ha felicitat Comissions Obreres pels 45 anys de recorregut en la defensa dels drets laborals i la implicació en la construcció d'una societat més justa i solidària. Tot seguit, la presidenta del Govern, Francina Armengol, ha exposat la ponència 'Els assoliments del diàleg social a Balears'.

A continuació, la secretària de Participació Institucional i Moviments Socials de CCOO, Carmen Vidal, ha parlat sobre 'El sindicat com a actor institucional', i seguidament, el president del CES-Illes Balears, Rafel Ballester, s'ha referit al paper del Consell Econòmic i Social de les Balears com a ens generador de consensos.

Per acabar, s'ha impartit la ponència 'El funcionament de les institucions polítiques en l'Estat espanyol' a càrrec d'Armando Recio, adjunt a la secretaria de Participació Institucional i Moviments Socials de CCOO i, tot seguit, 'Els reptes del diàleg social com a instrument d'influència sociopolítica del sindicat', a càrrec de José Luis García, secretari general de CCOO de les Illes Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Honrats?, fa 5 mesos
Honrats i s'han carregat la política lingüística? Honrats i han fet l'autopista de Campos? Honrats i no aturen de privatitzar serveis públics? Honrats i promocionen la massificació turística? Només són uns pocs exemples. No crec que sigui honradesa això de governar a costa de copiar el programa del PP.
Valoració:1menosmas
Per Ja està clar, fa 5 mesos
Efectivament, CCOO ja només és això, un actor institucional.
Valoració:4menosmas
Per Reflexió matinera, fa 5 mesos
Malgrat en questió de politica lingüística no estiguem contents, tenguin els seus defectes i d'aquest grup PSOE-Podem- MÉS ens agradin més uns partits que els altres, hem d'acceptar que tots tres han estat honrats i que no han fet cap desastre.
I s'imaginen, si sempre hagués governat el Pacte i el PP ni cap sltre oartit de dretes hagués tocat mai poder, fent de les seves i duguent- se cap a ca seva els doblers públics amb senalles plenes, tots els serveis que tindríem i de tot el que gaudirem ara? És per pensar- s'ho bé i no deixar- se influenciar per fanàtics, premsa mercenària i opinadors a sou, que volen fer veure que han passat una agonia amb les esquerres, mentres que la dreta és meravellosa i que és la solució de tots els problemes.
Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente