algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Salas: «Amb El Pi no hi haurà noves restriccions en sòl rústic»

Els candidats d'El Pi - Proposta per les Illes Balears al Consell de Mallorca han assegurat aquest dijous que garantiran el manteniment de les dues quarterades.

Antoni Salas, candidat de la formació, ha declarat que «amb El Pi no hi haurà noves restriccions en sòl rústic. Cada cert temps determinats partits es dediquen a modificar la normativa urbanística i generen inseguretat entre la ciutadania».

Segons Salas, «el que provoquen els canvis constants en la normativa urbanística és un efecte crida: la gent té por que li prohibeixin construir en aquells terrenys que han heretat, o que amb molt d’esforç han comprat, per aquest motiu, presenten projectes als Ajuntaments a correcuita i, sense voler-ho, col·lapsen l’administració».

El candidat ha finalitzat la seva intervenció assenyalant que «molts de mallorquins tenen finques de més de dues quarterades i han de poder construir-hi ca seva. No podem posar més traves burocràtiques que es tradueixen en més mals de cap per a la ciutadania».

Cal recordar que segons un estudi comparatiu realitzat per Terraferida, entre 2015 i 2021 es van transformar 4,1 km2 (411 ha). Les 1.002 noves construccions van consumir 3,53 km2 mentre que les ampliacions van consumir o urbanitzar 0,58 km2. Aquests 4,1 km2 corresponen a una superfície major que la de qualsevol centre urbà de Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sibil.la, fa dervers d'un any
I si envers de PI vos anomenassiu p.e. "S'encimentada"?
Valoració:8menosmas
Per xisca, fa dervers d'un any
Fora restriccions, no quedarà camp a Mallorca. De que parlau?
Valoració:14menosmas
Per Cap ferrerico, fa dervers d'un any
La fotografia hagués estat més adequada davant uns xaletarros dels moltíssims que urbanitzen i destrossen el sòl rústic.
Valoració:22menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente