cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Podem Eivissa diu que prohibirà la compra d'habitatge a no residents

La formació Unides Podem Eivissa ha presentat el seu programa 'Objetivo Vivienda' amb mesures en totes les institucions per garantir l'accés a l'habitatge.

A l'acte de presentació hi han participat els caps de llista d'Unides Podem i han donat a conèixer el seu 'camí a la solució' per garantir un dret fonamental com és el de l'habitatge. Entre les propostes, destaca prohibir la compra a no residents, activar una agència immobiliària pública per a les Balears i limitar els preus del lloguer.

La candidata de la formació al Parlament, Gloria Santiago, ha explicat que aquestes propostes «es poden convertir en fets reals» si Podem entra als governs: «és qüestió de voluntat política», ha afegit Santiago.

«L'habitatge és un dret fonamental que no pararem de defensar, per això presentem aquest conjunt de mesures autonòmiques, insulars i municipals que fan front a l'especulació i al lloguer turístic il·legal com a principals problemes per a l'accés a l'habitatge a Eivissa», ha declarat la candidata al Parlament.

El candidat al Consell d'Eivissa, Óscar Rodríguez, ha afegit que és important dur a terme un pla de xoc en inspecció turística als habitatges que ara es destinen a l'ús turístic. «No falta habitatge, sobren pisos turístics i segones residències», ha reivindicat Rodríguez.

Des del partit també han considerat que «li toca al PSOE aprovar la Llei d'Habitatge al Congrés espanyol perquè així es pugui limitar com més aviat millor el preu del lloguer a Eivissa».

«Des de totes les institucions ens implicarem a donar solució al problema de l'habitatge, i per això tots els municipis disposaran d'oficines d'habitatge i es donaran facilitats per a llogaters i propietaris», ha assegurat la candidata a l'Ajuntament d'Eivissa, Guadalupe Nauda.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per te fots, fa dervers d'un any
Guiem.-
No diguis pardalades. Hi ha molts de residents mallorquins o peninsulars que compren i paguen un euro damunt s'altre.
¿Qué tu no heu pots fer?. Ido, te fots. Jo si podría si volgues. Lo que passa que lo que tenc me sobra.
Heu entens ara?
Valoració:1menosmas
Per dubtes, fa dervers d'un any
Yo no soy residente en Ibiza. Si quiero comprar un piso en la isla, no puedo hacerlo?.
Que me lo expliquen, por favor.
Valoració:0menosmas
Per Guillem, fa dervers d'un any
Si l'habitatge digne, es inassequible per els residents, impedir l'especulació, l'acaparament i la compra d'habitatges amb ànim de lucre per part dels fons d'inversió, es una necessitat social que cal defensar. Deixar de defensar els drets dels residents per mor de les lleis estatals o europees, es veritablement miserable, cal un compromís ferm de totes les forces democràtiques, a favor de canviar totes les lleis antisocials .
Valoració:4menosmas
Per Carlos Vilalta, fa dervers d'un any
O mienten o son unos analfabetos, bueno, las dos cosas: eso no cabe en el marco de la Unión Europea, y punto.
Valoració:-2menosmas
Per No, fa dervers d'un any
Enganyen la gent. Saben que el PSOE dirà que no i enllestit en tema. Naturalment que el PSOE no dirà res fins que hauran passat les eleccions. Podemos ha fracassat. Varen tenir la seva oportunitat i no la varen aprofitar. Ara s'han de conformar fent el paper d'escolanets del PSOE o, com a molt, col.laborant amb el nou invent de Yolanda Diaz, projecte moderadíssim que significativament no diu res sobre l'esdeveniment d'una hipotètica república substituta de la monarquia actual. Res, pura comèdia política i electoral.
Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente