algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Les crítiques a Prohens per la trobada amb Rodríguez arriben al Congrés espanyol

Aquesta setmana Margalida Prohens, candidata a la presidència del govern pel Partit Popular, ha estat objecte de crítiques per haver menystingut la veu de les 'kellys' i per haver-se reunit amb José María Rodríguez, exdirigent d’aquest partit empresonat per corrupció política. Aquesta darrera polèmica ha arribat aquest dimecres al Congrés espanyol, on Prohens ostenta acta de diputada.

La ministra de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, i el ministre d’Interior, Fernando Grande-Marlaska, li han retret aquesta trobada en sessió de control al govern. L'acusen haver preparat les llistes electorals a les eleccions autonòmiques en connivència amb un empresonat per corrupció.

Així, Sánchez ha advertit Prohens que «vagi alerta amb qui es reuneix i amb qui dina en públic, sobretot si és un exdirigent del Partit Popular condemnat per corrupció per haver finançat il·legalment les campanyes electorals de Jaume Matas». Cal recordar que José María Rodríguez està actualment complint condemna a la presó pel cas ‘Over Marketing’, una empresa que es encarregar de les campanyes electorals del PP dels anys 2003 i 2007.

Per la seva part, Grande-Maraska també ha exposat el darrer escàndol del Partit Popular de les Illes Balears al Congrés dels Diputats durant la seva intervenció i ha recordat la trobada de Prohens per «preparar llistes electorals amb una persona condemnada per corrupció» durant un acte a Sencelles els passats dies.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Vaja, vaja!, fa dervers d'un any
Però veiam: El sr. Rodriguez està a la presó o en llibertat? O li donaren permís per sortir i anar al dinar?
Valoració:7menosmas
Per escardapenyes, fa dervers d'un any
Sra Prohens, els bons arbres se coneixen per els fruits que donen.
Valoració:10menosmas
Per Qui no vol pols que no vagi a l'era, fa dervers d'un any
Si ella ataca fins i tot amb mentides, és ben just que l'ataquin a ella amb veritats.
Quantes vegades, la passada legislatura, va tractar a consellers i conselleres que feien bé la seva feina d'innútils i de ganduls?
Cuantes vegades ha girat els fets i a una decisió bona ella l'ha convertida en dolenta?
Encara m'en recird de quan din Viceç Vidal era conseller d'Agricultura, que ella, amb la tota la seva barra li va dir que era "un desastre", quan precisament té una carrera i una feina relacionada amb la competència que gestionava.I amb el cas de les menors tutelades? Quan precisament començaren amb aquesta pràctica repugnant governant el PP i el Govern del Pacte és el que ho va posar en mans de la Policia?
I aquests només son dos exemples de tot el que fa aquesta madona , perque durant la pandèmia, quan a Madrid enviaven als padrinets i padrinetes al "matadero" ella també dejectava amb crits i insults la gestió que se feia aquí.
Per tant molt bé, per haver- li contestat. Només faltaria que haguéssin baixat el cap quan aquesta llengua bruta va començar atacant i insultant.
I encara li podrien haver dit més coses.
Valoració:11menosmas
Per Toni F, fa dervers d'un any
"La cosa nostra comanda anche dal cellulare"!
No tenen ni ètica ni vergonya. Després, tenen la barra de voler donar llisons d'honestedat als altres. Els seus votants s'ho haurien de fer mirar si continuen portant polítics així a les institucions.
És escandalós, intolerable per a una democràcia.
Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente