algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
10°

Nombroses mostres de rebuig a Prohens per la seva crítica als llits elevables inunden les xarxes

Marga Prohens, presidenta del PP de les Balears, va assegurar en una entrevista a Canal 4 que l'obligació que imposa la Llei del Turisme perquè els hotels instal·lin llits elevables per ajudar a les cambreres de pisos «és la major ximpleria en política turística dels últims anys».

Aquests dimarts les declaracions de la candidata del PP s'han viralitzat a Twitter, i han estat nombroses les mostres d'indignació.

La Unió de Kellys de Balears ha contestat a la crítica de Prohens suggerint que «serà perquè ella fa una mitjana de 60, 70 llits al dia i parla amb coneixement de causa. De veritat aquests són els polítics que ens representen? A l'agost la convidem a venir un sol dia a arrossegar tots aquests llits, i llavors que opini».

La Candidatura d'Unitat Popular - Crida per Palma ha assegurat a través del seu compte que «no és cert que Marga Prohens estigui desconnectada de la realitat: és la veu d'una patronal disposada a arrasar amb tot». La formació ha donat suport al sindicat de les Kellys, i ha insistit que «és la patronal, i no les institucions, qui ha de complir convenis i pagar les millores».

Per altra banda, la portaveu del PSIB, Pilar Costa, ha reaccionat dient que «no sé si és torpesa, ignorància o de mala persona. La salut laboral de les Kellys , majoritàriament dones, li semblen a Marga Prohens 'la mayor tontería en política turística'? No don crèdit! Però aquest és el model del PP, no sé ni com m'exalt a aquestes alçades!».

Maria Esperança Sans, portaveu d'Unides Podem, ha assegurat que les declaracions de Prohens són un «insult a totes les cambreres de pis. Se coneix que dins el PP Balear han fet poca feina i no saben el que és fer llits durant tota la jornada laboral. Aquesta és la política que volen aplicar? La supressió dels drets adquirits de la gent? Arruix!».

MÉS per Mallorca ha titllat de classistes les declaracions fetes per Prohens, i les ministres españoles Yolanda Díaz i Irene Montero també han expressat el seu rebuig a les declaracions de la presidenta del PP: «la major ximpleria en política és no tenir ni un mínim d'empatia».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa dervers d'un any
En iguals térmens s’expressava sobre sa possibilitat que ses Balears tenguessin una policia autonòmica
Valoració:9menosmas
Per No la castigaran, perque els seus pensen igual., fa dervers d'un any
Així és com pensa la gent de dretes. I tanmateix això no li restarà vots, perque sls peperos, mentres a les barbaritats les facin els seus, ja estan ben fetes. Per contra, tot el que fan els altres, per ben fet que estigui, per ells és motiu de protesta i d'armar escàndols.
Valoració:16menosmas
Per Joan M. Gelabert, fa dervers d'un any
Es veu que no està acostumada a recollir patates.
Valoració:16menosmas
Per Jo i un pastor, fa dervers d'un any
Aaaaarruuuuuiiiixxxxx a aquesta entamariada que no sap fer una O amb un tassó, compte un bosc a la península i ti perds dedins, sortiràs un mapaxe.
Valoració:12menosmas
Per inca, fa dervers d'un any
Ha estat haver de parlar per si mateixa, fora que la teledirigeixin de Madrid, i s'està cobrint de glòria. Serà una campanya electoral ben divertida.
Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente