cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.68°

Melià: «Avui depenem més del turisme que fa vuit anys»

211985

El portaveu d’El Pi-Proposta per les Illes Balears, Josep Melià, ha criticat la «nul·la acció política» del Govern Armengol per a avançar cap a la diversificació econòmica i el canvi de model productiu en els darreres vuit anys. «Un dels grans objectius de la presidenta era avançar de manera potent amb la diversificació del model productiu a les Illes Balears. Vuit anys després aquest objectiu no s’ha assolit i ha fracassat estrepitosament», ha assegurat Melià.

Així mateix, el portaveu ha assenyalat que avui depenem més del turisme que fa vuit anys. «En innovació continuam estant a la coa d’Espanya, un 0,48%, al PIB balear. Molt enfora de comunitats com Navarra i el País Basc».

Amb tot, Melià ha finalitzat la seva intervenció assegurant que cal un canvi per a avançar «de bon de veres» en la diversificació econòmica. «La innovació, la indústria i el sector primari són apostes estratègiques d’El Pi per a la pròxima legislatura. El pròxim govern estarà determinat per El Pi i s’imposaran polítiques favorables a l’economia productiva. Deixarem el prohibicionisme absolut i caminarem cap al suport als sectors productius», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.