muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
16°

Prohens: «Vull que el proper Govern sigui estable i Vox ha demostrat que no és un element d'estabilitat»

Tomás Moyá - Europa Press

La presidenta del PP de les Balears, Marga Prohens, ha expressat la seva voluntat que «el proper Govern sigui estable» i ha sentenciat que «Vox ha demostrat que no és un element d'estabilitat». Així ha respost la líder de la sucursal del PP a les Balears aquest divendres, en relació amb la ruptura de Vox i el PP a Madrid.

«El PP és un partit lliure, sense hipoteques amb ningú, i no forma part de cap bloc, com es va demostrar amb la moció», ha insistit Prohens. En aquest punt, ha assegurat que no es presenta a les Balears «per a liderar cap bloc», sinó amb un programa de «govern propi».

Finalment, Prohens ha indicat que la «ruptura» de Madrid va venir primer pel rebuig de Vox a aprovar uns pressupostos «que portaven una baixada important d'impostos». A més, «aquesta setmana ha blocat una llei per a atraure inversió estrangera», ha lamentat.

«Jo també he anunciat aquí -a les Balears- mesures per a atraure inversió i que aquesta terra torni a ser d'oportunitat, i si Vox està en contra d'això no em trobaran», ha finalitzat Prohens.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pere Mateu, fa dervers d'un any
Quina tropa d'estufats i bufes, venuts al foresterum espanyol i xerrant en foraster sempre...
Valoració:2menosmas
Per Inca, fa dervers d'un any
Què ens hi apostam que 24h després de les eleccions ja no els semblaran tan dolents si fan falta per governar?
Valoració:7menosmas
Per antifa, fa dervers d'un any
Tot el fatxerio de PP i Vox, a porgar fum. Barco !
Valoració:14menosmas
Per escardapenyes, fa dervers d'un any
Aquesta sra.es una ment prodigiosa, a fet un gran descobriment .Sou una guarda de lloros desfermats menjant ppippes. Vatuadell quins cromos.
Salut, i l'any que vé més gros i més palut.
Valoració:19menosmas
Per Siurell, fa dervers d'un any
És curiós que a l'article no s'esmenti la seva intenció de suprimir el requisit de conèixer el català per poder treballar a l'Administració Pública de la nostra Comunitat...
Valoració:20menosmas
Per bufar, fa dervers d'un any
No hables tanto, que igual te lo tendrás que tragar.... aplaudiendo con las orejas. Y si te haces la "estrecha" no bufaras an es brou.
Valoració:6menosmas
Per Caporal, fa dervers d'un any
Lliure? Però si a Andalucia i Madrid per governar depen i està somes a Vox! Si no pacta i compleix els requisits de vox no pot governar.
Valoració:18menosmas
Per Se li veu massa el plomall, fa dervers d'un any
Se veu ben clara la jugada. O no?
Mentres duri la campanya, el PP renegarà de VOX perque la gent més moderada se confiï, de que no pactarà amb els de la ultra- dreta.
Però és de massa ingenus, pensar que si guanyava les eleccions sense majoria, no pactaria amb VOX.
A més, què pot oferir un partit que ha demostrat que tot ell és corrupció? Que amb ells, quan les coses funcionen les ganàncies son només per les grans empreses i les grans fortunes, però que quan vénen les vaques magres, ho fan pagar a les classes mitges i treballadores?
Com així els hauriem de votar a ells ara, si sempre se porten malament?
Valoració:22menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente