algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Armengol retreu a Vox el seu «discurs feixista» al Parlament: «Vostès són un problema per a la democràcia»

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha retret aquest dimarts, a la sessió plenària del Parlament, al portaveu del partit d'extrema dreta Vox-Actua Baleares, Jorge Campos, el seu «discurs feixista» a la Cambra.

Armengol ha contestat així a Campos en referència a les paraules del vicepresident del Govern i conseller de Sectors Productius, Transició Energètica i Memòria Democràtica, Juan Pedro Yllanes, que va dir que Vox «està amb els assassins».

La presidenta ha recordat a Campos la importància del llenguatge: «El llenguatge importa, les paraules i els discursos també, perquè d'aquests depèn d'on es posiciona cadascun. Vostès han dit en aquest mateix Parlament que els treballadors públics eren garrapatas i que la Secretaria Autonòmica de Memòria Democràtica estava plena de cucarachas que s'havien de fumigar, és a dir, i segons el diccionari, matar. Això és el mateix que deien els nazis als jueus. I això són discursos feixistes, que els posen al costat dels qui assassinen», ha deixat clar.

«Els discursos defineixen on es col·loca cadascú i vostès es defineixen amb les seves paraules», ha reiterat Armengol, i ha assenyalat que els discursos de Vox són «odiosos» i que el partit d'extrema dreta és «un problema per a la democràcia».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Carlos Vilalta, fa dervers d'un any
El peligro real para la democracia es esta casta oligárquica del tinglado de partidos, dirigido por prepotentes e inútiles. Estos son los que están acabando con la democracia, es decir, con el apoyo del pueblo real (no de cuatro voceros totalitarios).
Valoració:-1menosmas
Per Raó a mitges, fa dervers d'un any
Té rao a mitges, és ben cert que VOX és un problema per a la democràcia que no ho és. Per això quan anam a les manifestacions cridam "Li diuen democràcia i no ho ééésss..." I el PSOE també n'és responsable. Avui mateix hem sabut que no han estat capaços de derogar la llei mordassa. Només és un exemple. Hem podríem posar molts més. La democràcia està desacreditada i de fa estona.
Valoració:3menosmas
Per Pep, fa dervers d'un any
Per aquest motiu votaré la Cup Palma i Mes
Valoració:0menosmas
Per dues, fa dervers d'un any
El problema está cuando un miembro o una miembra tiene la desfachatez de presentarse por tercera vez.
Nadie debería hacerlo más de dos. Dos como máximo.
Valoració:-5menosmas
Per Fora feixistes de les institucións democràtiques, fa dervers d'un any
La democràcia no hauria de permetre, que els ni feixistes ni els nazis se ficàssin a dins de les seves institucions. Perque només ténen dos objectius: Destruir l:estat de dret des- de dins i també, omplir- se les butxaques amb uns sous que no se guanyen ni se mereixen.
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente