algo de nubes
  • Màx: 15.65°
  • Mín: 7.61°
16°

Tots els sindicats de la Mesa Sectorial d'Educació signaran l'Acord Marc

210981

El termini que tenien els sindicats per manifestar la seva posició en relació amb el document final de l'Acord Marc d'Educació acabava aquest dimarts a les 12 hores, i tant l'STEI com ANPE, UOB, CCOO i UGT s'han manifestat a favor de la firma.

El conseller Martí March ha explicat que aquesta acceptació «suposa una profunda satisfacció perquè demostra que tota la feina que hem fet per arribar a consensos en tota una sèrie d'aspectes ha donat com a resultat que tots els sindicats de la Mesa hagin dit que sí».

El procés a seguir a partir d'ara serà, en primer lloc, la convocatòria d'una reunió de la Mesa Sectorial per fer una ratificació formal de l'Acord i, finalment, la signatura final del document al Consolat «per donar el vistiplau definitiu a aquest acord que és important en el present, però sobretot de cara al futur», ha explicat March.

Pel que fa als sindicats, en el cas de la UOB l'afiliació ha decidit amb un 81,6% de vots favorables posicionar-se a favor de signar l'Acord Marc. Han assegurat que vetllaran «perquè la Conselleria d'Educació que surti de les eleccions autonòmiques de maig compleixi fil per randa els acords assumits pel Govern amb els docents».

Des del sindicat UOB també han recordat que l'assumpció d'aquest acord no implica en cap cas la «renúncia a les reivindicacions assumides en el programa electoral», i que aquest Acord Marc «serà un full de ruta per desplegar i implementar tot un seguit de millores sociolaborals per als propers quatre anys».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per pancuit, fa dervers d'un any
Tanmateix tothom sap perfectament que això és una aixecada de camisa dels sindicats. No s'ha estar d'acord amb una cosa amb el nas tapat. I a més a més amb presses!

Qui vengui darrera en March esper que sàpiga escoltar de bon de veres. No el pot fer bo mai.

Qui estau a favor d'aquest acord Marc vos enganau a vosaltres mateixos i mateixes. 60 èuros més al mes és enriure's del Sant i de la Festa. Curts!

Ni augment de cap complement ni res de res. Sembla que no visqueu aquí, petits burgesos de panxa agraïda!
Valoració:3menosmas
Per Èxit, fa dervers d'un any
Èxit del talant negociador den Martí March. Tots els sindicats satisfets!
Els frikis malsofrits grinyolant pel racons.
Valoració:-2menosmas
Per Gràcies, fa dervers d'un any
Gràcies March!
Valoració:0menosmas
Per inca, fa dervers d'un any
Una llàstima que el sr. March se'n pugui anar venent com un èxit seu aquest acord, quan ell durant 8 anys ha estat qui ho ha bloquejat absolutament tot per la seva manera de governar dèspota.
Valoració:9menosmas
Per Joan A., fa dervers d'un any
I els friquis, què han dit?
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente