algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

David Álvarez (EUIB): «Som un partit que sap ser-hi. Ens immolam per tal d'afavorir la formació de governs progressistes»

Aquest dissabte ha tengut lloc l'acte de presentació de candidats i candidates d'Esquerra Unida per a les eleccions autonòmiques d'enguany, el qual ha tengut lloc a l'Auditori Joan Plaça, a la ciutat de València, baix el lema 'Cuidamos lo cercano'.

A la capital valenciana s'hi han citat representants federals i autonòmics, entre els quals el coordinador federal d'Esquerra Unida i ministre de Consum del Govern espanyol, Alberto Garzón; la portaveu d'Esquerra Unida a nivell federal i eurodiputada Sira Rego; la coordinadora general d'Esquerra Unida del País Valencià, Rosa Pérez; i centenars d'afiliats i simpatitzants de la formació provinents d'arreu de l'Estat.

En representació d'Esquerra Unida de les Illes Balears (EUIB) hi ha assistit i participat el company David Álvarez Cayuela, conseller d'Unides Podem al Consell Insular d'Eivissa. Álvarez ha començat referint-se a Esquerra Unida com el partit que va heretar totes les esperances de les esquerres, «on sumam tota mena de corrents, fent confluir els ideals i les esperances que des de postulats diferents, anhelam i treballam per aconseguir un futur millor».

Pel que fa a les Illes Balears, Álvarez ha volgut explicar la participació d'EUIB en multitud de coalicions, la voluntat real i mantinguda en el temps de defensar veritables polítiques d'esquerres, com la Llei de Fosses, la Llei de Reserva de Biosfera de Menorca, o «els esforços titànics realitzats per la companya Laura Pérez perquè s'aprovi la Llei del Joc a les Balears. Som un partit que sap ser-hi. Que ens immolam i ens deixam immolar per tal d'afavorir la formació de governs progressistes», ha remarcat.

A les Balears, EUIB és «el partit de les persones treballadores, que té clar que el futur econòmic, social i mediambiental de les nostres illes passa pel decreixement». «Defensam un sistema impositiu equànime que permeti recuperar múscul a l'Administració pública. Una administració forta que reparteixi els recursos de manera equitativa entre els sectors de la població més desafavorits», ha conclòs el conseller eivissenc.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Progressistes?, fa dervers d'un any
Progressistes o d'esquerres? Immolar-se a canvi de tenir càrrecs? Efectivament, s'immolen, per això cada dos per tres han de canviar el nom de les candidatures, les aliances electorals, per intentar rescabalar els descrèdit que els suposa gestionar institucions que estan al servei del capitalisme.
Valoració:2menosmas
Per ropit, fa dervers d'un any
Es veu que la llengua catalana no és "lo cercano" per aquesta gent.
Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente