muy nuboso
  • Màx: 19.36°
  • Mín: 12.82°
17°

Antoni Salas (El Pi): «Amb aquesta llista demà mateix puc començar a governar el Consell de Mallorca»

Antoni Salas ha presentat aquest dissabte la llista electoral d'El Pi-Proposta per les Illes al Consell de Mallorca amb «l'objectiu de governar els pròxims 4 anys». Salas s'ha envoltat de càrrecs municipals, batles, regidors i regidores que ja han demostrat la seva vàlua als seus ajuntaments o entitats supramunicipals. «Hem confeccionat un equip humà i professional que demà mateix pot començar a governar el Consell», ha assegurat.

Magdalena Vives, ja va ser anomenada al seu moment com la mà dreta de Salas en la candidatura al Consell. Una dona de partit, economista i amb la qual va fer tàndem a les primàries. A més de Vives, completen els cinc primers llocs els batles de Felanitx i Sencelles, Jaume Monserrat i Joan Carles Verd, i la regidora de Marratxí i Secretària General de la Federació d'Entitats Locals, Neus Serra.

La llista continua amb Joana Maria Pascual, regidora d'Ariany i presidenta de la mancomunitat del Pla de Mallorca; Leonor Bosch i Xisca Castell, regidores de Banyalbufar i Andratx, i que ara sòn les candidates al seu municipi. Completen els 10 primers llocs de la llista el batle d'Alcúdia, Domingo Bonnin, i Rafel Nadal, del comitè de Palma. També s'han sumat a la llista els batles de Petra, Sant Joan i Ariany, Salvador Femenías, Xisco Mestre i Joan Ribot respectivament, o una representació de Joves per les Illes, l'organització política juvenil del partit.

«Som un equip format per persones que estimen Mallorca, de política km 0, que entenen el batec de la societat i de cada un dels pobles de l'illa. Tenc un equip de primera que vol posar Mallorca, els mallorquins i les empreses mallorquines al capdavant de tot» ha explicat Salas. «El nostre full de ruta implica acabar amb la sobrepoblació, incentivar una nova economia més enllà del turisme i millorar els serveis públics. El Consell pot fer molt i ja és hora de fer de la institució insular l'autèntic govern de Mallorca», ha sentenciat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tomeu Colom, fa dervers d'un any
No sé perquè en veure aquestes cares noves em recorden al bucle infinit... Espero i desitjo que no hàgiu de pronunciar la famosa frase de l'ínclita Barberá una passada nit electoral, aquella de... Quina hòstia Déu meu, quina hòstia!
Valoració:-2menosmas
Per batacazo, fa dervers d'un any
No, hombre. Mañana mismo, no. Esta noche, que llegará antes.
Te vas a pegar un batacazo de narices.
Veo más hombres que mujeres. ¿Dónde coños esta la igualdad?
Si la Belarra se entera....
Valoració:-9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente