algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Melià reclama a Armengol que comenci a coordinar els criteris d'avaluació de la LOMLOE amb la comunitat educativa

El portaveu d'El PI - Proposta per les Illes Balears, Josep Melià, ha reclamat a la presidenta del Govern, Francina Armengol, que l'executiu s'avanci i «comenci a fer feina de manera conjunta amb la comunitat educativa per establir els criteris d'avaluació de la LOMLOE abans de l'inici del nou curs escolar».

En el ple del Parlament d'aquests dimarts, el portaveu d'El Pi ha assegurat que «ni els docents ni les famílies entenen els criteris d'avaluació de la LOMLOE». Melià ha criticat que la nova llei educativa «es va aplicar de manera precipitada i amb una forta oposició de la comunitat educativa». «El Govern va voler aplicar la nova norma fil per randa, sense tenir en compte que havia arribat tard i malament».

«Aquest curs escolar se salvarà gràcies a l'equilibrisme i el sentit comú dels professors i mestres», ha afegit Melià, recordant a Armengol que les instruccions que regulaven els criteris d'avaluació es varen publicar un mes després de l'inici del curs.

Per acabar, ha instat al Govern a consensuar i coordinar amb la comunitat educativa els criteris d'avaluació de cara al nou curs, «per evitar el caos i la incertesa d'aquest».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Endavant, fa dervers d'un any
Mentre imperi el predagogisme estam ben arreglats.I el PSOE n,està ple.
Amb tant de pedagogs(facultat d,educació,gabinets d,orientació etc, etc) això no té solució.
Valoració:0menosmas
Per actualitat, fa dervers d'un any
Com treballa darrerament el PI, en un mes molt més que no ho havia fet en els últims 3 anys. Serà que s,atancen unes eleccions ?
Valoració:0menosmas
Per Lomloe Xupi Guai, fa dervers d'un any
El que s'ha de fer és derogar aquesta llei. És un text d'impossible aplicació i fortament ideologitzat que l'únic que pretén és fer passar tothom i que ningú repetesqui de curs. Creen ineptes i burocratitzen la tasca fins a límits insospitats.
La comunitat educativa frissa que sigui maig per fer-vos fora.
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente