algo de nubes
  • Màx: 19.08°
  • Mín: 9.02°
18°

Progreso en Verde sobre la nova llei de Benestar Animal: «PSOE, Podemos, ERC o Bildu han de pagar a les urnes el seu menyspreu envers els animals»

Progreso en Verde ha demanat aquest divendres que es «castigui en les urnes» a tots els partits polítics que han exclòs els cans de caça de la llei de benestar animal. En una nota de premsa, el president de la formació, Guillermo Amengual, ha indicat que l'exclusió dels cans de caça «no s'hauria d'haver permès» i ha acusat Podemos de «trair els animalistes».

Amengual s'ha referit, en aquest sentit, a les paraules del director general de Drets dels Animals, Sergio García, que va dir que una llei estatal que exclogui els animals de l'activitat cinegètica no sortiria del seu departament i que, en aquest cas, dimitiria.

«L'esmena de la vergonya del PSOE ha de tenir el seu càstig a les urnes en les pròximes eleccions. Queda clar de quin costat s'han posicionat tant PSOE com la resta de socis que van condemnar a mort a tants animals. PSOE, Podemos, ERC o Bildu han de pagar a les urnes el seu menyspreu envers els animals. Tan sols Progreso en Verde i PACMA asseguren una defensa total de tots els animals sense excepció», ha sentenciat Amengual.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guillem, fa dervers d'un any
En Guillermo Amengual i Progreso en Verde, haurien de saber que la immensa majoria de defensors de la caça i de a permissivitat del maltracte animal de les Balears i la Península, voten a les opcions polítiques que intencionadament s’obliden d’acusar i s’equivoquen quan acusen en exclusiva als partits polítics que son els seus únics potencials aliats.
Valoració:0menosmas
Per Especista, fa dervers d'un any
Ja sabem que a Guillermo li agrada que hi hagi Vox i PP, el privilegi que té de saber que no el afectaran les altres polítiques com a home blanc.
Valoració:5menosmas
Per a P, fa dervers d'un any
Et doncs la raó, tan sols quedarien els fatxes neonazis, un resultat infinitament pitjor que els teòrics exclosos.
No podem dar al fatxum ni una molècula d'aire !
Fora feixistes i nazis !
Valoració:7menosmas
Per Tenen raó, fa dervers d'un any
Dels c... d'uns poden penjar els altres. Una tropa d'inútils.
Valoració:0menosmas
Per P, fa dervers d'un any
Com excloguin de les urnes a tots aquest partits que menciona,nomes quedan pp,vox i despres si que es poden oblidar de qualsevol norma a favor Dels animals.
Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente