cielo claro
  • Màx: 14.96°
  • Mín: 7.61°
14°

El Pi i SOMavi anuncien un pacte de coalició per anar junts a les eleccions municipals

Els líders de les dues formacions, Tolo Gili i Arnau Llinàs, han valorat positivament el pacte «fruit de la bona col·laboració entre ambdues formacions en els darrers anys»

210003

El president d’El PI, Tolo Gili, ha mostrat la seva satisfacció per la firma de l’acord amb una formació municipalista independent, que coneix pam a pam els nuclis del municipi i les necessitats dels veïnats i veïnades. «SOMavi exemplifica perfectament el que és el servei públic, el que és estar al costat del poble, al costat de les necessitats reals de la gent».

Així mateix, Gili ha agraït a SOMavi la «valentia» i la «decisió» d’unir forces i esforços amb El PI. El president ha explicat que la col·laboració entre les dues formacions ha estat constant i habitual durant aquesta legislatura. «L’exemple més clar és el de la rotonda que s’està construint a l’entrada de Palmanyola i Son Amar que després d’anys de reivindicacions conjuntes a la fi és una realitat».

El líder de la formació independent, Arnau Llinàs, ha assegurat que la formació ha decidit unir forces amb EL PI per fer una passa més i aconseguir una major representació per ser decisius i governar a l’Ajuntament de Bunyola de la manera que estan acostumats a fer. «Constància, dedicació, proximitat, i feina i més feina perquè els projectes surtin endavant».

Llinàs ha comentat la importància de tenir una formació que traslladi les necessitats dels veïnats de tots els nuclis de Bunyola al Consell i al Parlament de les Illes Balears. «Volem que es desenvolupi el reglament d’entitats locals menors per garantir les competències i l’estabilitat pressupostària, tant de recursos humans i materials, amb una distribució equitativa i equilibrada per Palmanyola».

A l’acte hi han assistit el president d’El Pi, Tolo Gili, el candidat de la formació al Govern de les Illes Balears, Josep Melià i la regidora d’El PI a l’Ajuntament de Marratxí, Neus Serra.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.