nubes dispersas
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
13°

Un centenar de persones es concentren a Palma novament contra la Llei de Benestar Animal

Un centenar de persones s'han manifestat aquest diumenge a Palma, convocats per la Plataforma NAC (No a la caça), contra la llei de Benestar Animal, que es debatrà i votarà en el Congrés dels Diputats el pròxim 9 de febrer.

La coordinadora de l'entitat convocant, Arantxa Laguna, ha explicat que la manifestació que els principals objectius de la manifestació han estat aconseguir «l'abolició immediata de la caça» i mostrar el «rebuig» de la ciutadania amb relació a la llei de Benestar Animal, perquè «no inclou els animals més desprotegits, com els cans de caça» i, per tant, «no es pot considerar una llei de Benestar Animal».

Per part seva, Marina Sánchez, activista animalista i voluntària en diversos santuaris de Mallorca, ha assegurat haver assistit a la manifestació d'aquest diumenge per a exigir que «es revisi la llei, perquè es tingui en compte realment el benestar animal», ja que amb l'actual redacció de la norma «simplement es té en compte el benestar d'uns certs tipus d'animals, que són els més humanitzats».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Marc, fa dervers d'un any
Si defensassin la llengua com defensen els animals potser els podríem fer costat, però mentrestant no deixen de ser uns infeliços espanyolistes.
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente