algo de nubes
  • Màx: 20.5°
  • Mín: 12.04°
12°

L’actual conseller d’Educació, Martí March, presenta la seva candidatura a la batlia de Pollença

L’actual conseller d’Educació i Formació Professional del Govern, Martí March, ha presentat la seva candidatura a la batlia de Pollença per a les eleccions de maig de 2023 amb el suport de l’assemblea local del PSIB.

Martí March ha explicat que afronta «amb molta il·lusió» el repte de treballar per a assolir la batlia «a través d’un govern de progrés que suposi una alternativa real que obri una nova etapa al nostre poble». March ha afegit que «després d’aquests quatre anys, està clar que Pollença necessita un canvi».

En l’anunci de la seva candidatura, March s’ha compromès a fer feina per «construir un bon programa electoral, que doni resposta a les necessitats de cada un dels nuclis que formen el nostre municipi i a les persones que hi viuen, especialment a les més vulnerables».

March ha destacat que «volem canviar Pollença perquè sigui un referent en cultura i turisme i millorar l’activitat econòmica amb estratègies que potenciïn l’economia local».

Finalment, ha conclòs que també impulsaran «polítiques de millora en l’àmbit educatiu i esportiu, de la infància i la joventut, fent partícips a les diferents associacions i entitats».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per arruix, fa dervers d'un any
Otro de los que se creen imprescindibles; se creen que tanto sirven para un cocido que para un remiendo de calcetines.
Arruix
Valoració:-1menosmas
Per educació pública de qualitat i ben finançada, fa dervers d'un any
Bon vent i barca nova. Esper que un eventual substitut/a no sigui a la foto de la notícia perquè una d'aquestes persones concreta encara faria a March no bo sinó excel·lent.

Per cert @dbalears, vos convid a que investigueu com és que molt de centres públics han rebut uns pressupostos de finançament inferiors als dels pitjors anys de Bauzà, quan al Psib/psoe s'omplen la boca dient que han augmentat el pressupost en educació i que tot està millor finançat que fa 8 anys.
Valoració:6menosmas
Per pancuit, fa dervers d'un any
Gràcies a Déu! Esper que qui vengui darrera no sigui com ell. Avui és un gran dia pel món educatiu
Valoració:8menosmas
Per Mirall, fa dervers d'un any
la casta pollencina
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente