cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.26°

[VÍDEO] Un diputat de VOX no admet lliçons de «diputats imberbes» i demana poder debatre amb «senyors que pentinin canes»

El diputat de la formació espanyolista VOX al Parlament balear, Sergio Rodríguez, ha protagonitzat un nou episodi de vexacions en seu parlamentària contra altres diputats. Aprofitant la immunitat en les opinions que l'Estatut d'Autonomia li confereix, ha proferit diversos comentaris edatistes contra Ares Fernández, diputat del PSIB en representació de la seva secció juvenil.

Després d'una intervenció del representant socialista, el diputat de la formació ultra ha criticat les propostes dels diferents grups parlamentaris. Entre les respostes, en què ha criticar diversos membres del govern qüestionant-los la seva convicció feminista, ha respost a la crítica que li havia proferit Fernández de «no treballar». En resposta, el membre de VOX ha criticat que li volgués donar lliçons un «diputat imberbe» i ha demanat que a la pròxima li portin «un diputat que pentini canes».

Havent proferit aquest argument fal·laç, que utilitza desqualificatius personals davant la manca d'argumentari, ha recordat que ell porta trenta anys cotitzats, mentre que altres diputats no havien fet feina mai abans d'entrar en política. Els ha recordat, en conseqüència, que a ell li proferissin les crítiques «justetes».

El fragment pot consultar-se, mentre no finalitzi la sessió d'aquest dimecres, al partir del minut 3:30:15 del vídeo en directe del Ple.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Obvi, fa dervers d'un any
Però que no xoxeja, aquest?
Valoració:1menosmas
Per Siurell, fa dervers d'un any
A Carlos Vilalta: Intenti vendre aquest doiarro que ha dit a un altre lloc. Els treballadors que hi ha per aquí no crec que li comprin. Salutacions.
Valoració:1menosmas
Per Carlos Vilalta, fa dervers d'un any
La derecha es y siempre ha sido el auténtico partido de los trabajadores: los empresarios trabajan y dan trabajo; la izquierda es el partido del paro, de los subsidiados y de los políticos parásitos, inútiles que no tienen oficio ni beneficio.
Valoració:-6menosmas
Per Escurçonet, fa dervers d'un any
El "lotero" del carrer d'Anníbal ( El carrer està dedicat al cartaginès, no al de la pel.lícula de Sir A. Hopkins).
I aquest venedor de loteria i segellador de quinieles, lotos, euromil.lions i tota mena de "triles" de l'estat espanyol, se pensa que possant- se una corbata ja
se és un senyor, malgrat no se sàpiga fer ni un zero amb el cul d'un tassó.
Valoració:4menosmas
Per ..., fa dervers d'un any
SÍ: cabells blancs

NO: canes
Valoració:3menosmas
Per xisca, fa dervers d'un any
Tinguin o no tinguin cabells blancs, el que les passa als de vox, és que tenen atrofiat el seu cervell de mosca, i no madur ni amb el temps. Viuen apoltronats al segle XVIII a. c.
Valoració:6menosmas
Per Pobleret, fa dervers d'un any
Les "canas" no tenen res a veure amb inteligència, rigor o seny. I per exemple ell mateix i la seva ideologia podrida.
Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente