algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

El PSIB torna a justificar que l'exempció del català a la Sanitat pretén «garantir l'atenció sanitària necessària a les Balears»

El portaveu del PSIB-PSOE, Alfonso Rodríguez, ha assegurat que la postura de la formació en relació amb l'exempció del català a la Sanitat pretén «garantir l'atenció sanitària necessària a les Balears i en les dues llengües oficials».

Així ho ha manifestat en una roda de premsa aquest divendres, a la seu del PSIB-PSOE, a Palma, Rodríguez, qui ha reiterat que «el que mou a la proposta socialista d'eximir del requisit del català metges i infermers d'especialitats deficitàries és garantir l'atenció sanitària necessària a les Balears i fer-ho en les dues llengües oficials».

En aquest sentit, Rodríguez ha assegurat que «al si del Pacte de Govern es treballa dins de la normalitat i amb l'esperit d'arribar a acords tal com s'ha fet al llarg d'aquesta legislatura i de l'anterior».

Rodríguez ha confiat que «en els propers dies es convocarà el Consell Social de la Llengua Catalana, com ja va passar l'any passat, dins de l'ordinarietat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Obvi, fa dervers d'un any
No ens queda d´altra.
Anar a la privada i escollir el metge... catalanoparlant.
Valoració:1menosmas
Per dic, fa dervers d'un any
Doneu-los unes bones condicions i la llengua no serà cap problema.
Valoració:5menosmas
Per Benvinguts a la colònia, fa dervers d'un any
Com no us aixequeu, gent de ses Illes, us matxucaran... No hi ha ningú amb menys paraula i més barra que els socialistes. Al Principat els coneixem bé, uns especialistes en canviar d'idea (sempre cap al cantó espanyolista, clar!).
Valoració:8menosmas
Per ARRUIX!, fa dervers d'un any
Ens volen vendre que un metge que no sap ni vol saber Català, és millor professional que un catalanoparlant, per aquest motiu esmentat.
No poden ser més cínics.
Valoració:11menosmas
Per Stop franquismwas@ert.com, fa dervers d'un any
El que faltava! El que incompleix la llei cada dia a Calvià. Aquest impostor es el que diu en quina llengua s’ha de parlar?
Valoració:15menosmas
Per Cuentistes, fa dervers d'un any
Garantirà l'atenció sanitària només als forasters. Perque si regalen places a canvi de res a metges amb catalanofòbia, que no volen atendre a cap catalanoparlant, ni tan sols a una pobra anciana que no s'expressa bé en Castellà, no garanteixen l'atenció sanitària per a tothom, només als forasters..
Valoració:10menosmas
Per Rodriguez, fa dervers d'un any
És fàcil imaginar quin projecte de normalització lingüística hi deu haver per Calvià, amb aquest personal. El fet que el portaveu del PSIB i batle de Calvià s'expressi en castallà en les seves intervencions públiques, és una altra demostració del fracàs de la política lingüística del Govern, Més i Podemos inclosos.
Valoració:12menosmas
Per pere mateu, fa dervers d'un any
En Rodrígues, al igual que la Nájera sempre tot en foraster, quina tropa viveitors...
Valoració:14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente