algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.26°

MÉS planteja possibles dimissions dins el Govern si no arriben a un acord amb el PSIB sobre l'exempció del requisit del català en el personal sanitari

MÉS per Mallorca negocia amb el PSIB l'exempció del requisit del català en el procés d'estabilització de metges i infermeres a les Balears. Segons han explicat a Europa Press, des de la formació plantegen possibles dimissions al Govern si no s'arriba a un acord.

MÉS exigeix que el català sigui obligatori per als sanitaris i que s'inclogui una moratòria de dos anys per acreditar el títol. Si no s'arribés a un acord, la formació preveu convocar la seva Executiva aquest dilluns horabaixa per «prendre una decisió».

El diputat Joan Mas 'Collet' ha assegurat en declaracions al magazín matinal d'IB3 Ràdio 'Al Dia' que «és una irresponsabilitat que es facin funcionaris a les Illes Balears que mai hagin d'acreditar un nivell de català».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Un, fa dervers d'un any
Jajajaja,….. aquets no dimiteixen per res, ni per la llengua. Amen
Valoració:0menosmas
Per pancuit, fa dervers d'un any
No sou el PSM dels 90. No valeu res, venuts! Esper que no treieu res a les eleccions. Sang nova i des de zero.
Valoració:0menosmas
Per Ah, ah, ah, fa dervers d'un any
Quines rialles fan. Han copiat en Collboni del PSC que ha abandonat el barco municipal barcelonès en previsió de la desfeta. A quatre mesos de les eleccions es posen en pla radical.
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente