algo de nubes
  • Màx: 16.83°
  • Mín: 7.61°
16°

Prohens: «L'esquerra criminalitza els estrangers residents amb casa a l'illa»

La presidenta del Partit Popular de les Balears, Marga Prohens, s'ha reunit aquest dilluns amb residents estrangers a les Balears «per a informar-los sobre com participar en les eleccions municipals del pròxim 28 de maig». Prohens ha aprofitat la trobada per rebutjar davant dels mitjans la proposta de prohibir la compra d'habitatges a estrangers, alertant que «no sols va en contra de la normativa europea, sinó que no solucionaria el problema de l'habitatge a Balears».

Prohens ha acusat «l'esquerra» de criminalitzar «als estrangers residents amb casa a l'illa pel fracàs de les seves polítiques intervencionistes d'habitatge». Referint-se a aquests residents, la líder dels populars ha continuat dient que des del Partit Popular veuen «que des de l'esquerra d'aquestes illes se'ls criminalitza i fins i tot es vol prohibir que puguin comprar un habitatge a les nostres illes. Una passa més en aquesta deriva intervencionista i contra la propietat privada d'aquest Govern».

Seguint amb el discurs, ha titllat de «prohibicionistes» les polítiques del Govern en matèria d'habitatge: «Primer van expropiar als grans tenidors, després van pujar l'IBI a qui té un pis buit, després amenacen amb dir als propietaris a quant llogar ca seva, després volen prohibir que el que té una parcel·la al camp pugui fer absolutament res, avui ens diuen que amb cinc propietats ja s'és gran tenidor i ara van a pels estrangers que vulguin comprar un habitatge».

Per acabar, Prohens ha assegurat que des de la seva formació veuen «com la por ja està frenant la compra per part d'estrangers i els preus continuen pujant a Balears».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Auditori, fa dervers d'un any
Encara no s’ha sentit res més irresponsable; demanar al govern q pagui el lloguer; així qualsevol; amb l’escusa deixerien de pagar el lloguer els llogaters
Valoració:0menosmas
Per Horitzó, fa dervers d'un any
Hässlich
Valoració:0menosmas
Per Xaume, fa dervers d'un any
La dreta criminalitza els mallorquins que no poden comprar una casa............
Valoració:7menosmas
Per Eeeeeggpaña, fa dervers d'un any
" !Ay campaneta porqué será! ets doiuda fins a sa médula.Saps que le majoria de aquestas fincas en ses sevas cases se fan per lloguer vacacional, i posen els anuncis al seu país als diaris i no declaren els lloguers, torppe més que torppe.
Valoració:13menosmas
Per Dois a balquena, fa dervers d'un any
I que en arriba a dir, de disbarats, aquesta doneta!
Valoració:12menosmas
Per Joan de Palma, fa dervers d'un any
No es volen entera de res!!
I volen confondre tot
Estiriem ben arreglat amb els Peperos!!Quina pena
Valoració:15menosmas
Per Jaume, fa dervers d'un any
I tu t'estimes més un ricatxó estranger que un treballador mallorquí.
Valoració:18menosmas
Per Splitz, fa dervers d'un any
No és això nina; lo primer és Mallorca, els mallorquins i molt de respecta amb la natura i el planeta en general
Valoració:18menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente