algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
15°

Alzamora demana als Reis d'Orient que en les properes eleccions la societat aparti l'extrema dreta «per sempre»

208413

El candidat de MÉS per Mallorca al Consell, Jaume Alzamora, ha demanat a la seva carta als Reis d'Orient que, en les properes eleccions, la societat aparti «per sempre» aquella gent que «només cerca l'odi i la crispació».

«Tot i el meu republicanisme confés, em dirigesc a vostès apel·lant a la simpàtica tradició d'escriure'ls aquests dies i amb l'únic objectiu que facin d'altaveu dels meus anhels», ha començat la carta Alzamora.

En la carta, el candidat de MÉS adverteix que «fa un temps que les nostres institucions fan olor de naftalina; un tuf cavernícola i feixista ha omplert les seus de la sobirania popular. Aquest neofranquisme, com ens va advertir Umberto Eco, ve disfressat de civil i democràtic». A més, afegeix que «en uns mesos celebrarem eleccions i res m'alegraria més que el conjunt de la societat apartés per sempre aquesta gent que només cerca l'odi i la crispació».

Per a Alzamora, «s'acosten temps difícils», i ha cridat a «ser valents per encarar com resoldre la manca d'habitatge o acabar amb la destrucció del nostre territori».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per xisca, fa dervers d'un any
Tothom ha de votar amb llibertat, allò que consideri el millor. Jo encara no se a qui votar.
Valoració:3menosmas
Per baja mora, fa dervers d'un any
T'ho dic molt clar.
A ses properes eleccións votarè VOX.
A totes. Dues, tres o quatre.
M'en fot de lo que dius.
Valoració:-3menosmas
Per xisca, fa dervers d'un any
Home, no convé gens que aneu lliures per a les nostres ciutats. No feu bon us de la vostra llibertat. No sou prou responsables per acceptar les llibertats dels altres. De ben segur que a l'illa de Peregil, vos basta i sobre. Feu massa renou, per amagar els crits de la gent que feu patir.
Valoració:0menosmas
Per xisca, fa dervers d'un any
Pot ser...mmm...pot ser Qatar?
Valoració:-3menosmas
Per xisca, fa dervers d'un any
I com Alemanya ?
Valoració:-2menosmas
Per Maikel, fa dervers d'un any
I això és el vostre projecte, després de 8 anys de dibuixar retxes dins l'aigua?
Què pu... heu fet tot aquest temps? Ara plorau?
Ai, què vénen els fatxes! Ai, què tornem els lladres!
Feis vomitera 👊
Valoració:2menosmas
Per xisca, fa dervers d'un any
Com a Bolivia ?
Valoració:-2menosmas
Per Antifeixista, fa dervers d'un any
No cal demanar- ho a personatges fantàstics. Basta que s'exigesqui a la Justícia que il.legalitzi a tots els partits feixistes i franquistes, a la ONU i a la Unió Europea que els reconegui com a perillosos i que s'expulsi als neonazis i neofeixistes de l'Europarlament per sempre.
Què vol dir, acceptar a aquesta gentota , que al poc temps d'estar a díns dels parlaments democràtics i dels governs autonòmics, malgrat ells reneguin de les autonomies, aquests mateixos als que s'els ha acceptat per donar- los una lliçó de democràcia, se moguin perque se vagin il.legalitzant els altres partits?
Tanmateix ells van directes a dominar Europa de manera absoluta i no reaccionaran mai, ni entonaran el mea culpa per totes les barbaritats que fan, i no me referesc a les dels seus predecessors, ni molt manco voldran canviar, per molts de regals i de distincions que se'ls faci.
Han vingut per fer del món un lloc encara pitjor i la bona gent, els que som realment gent de bé, no hem de deixar que se facin els amos i que tornin a fer desastres.
Valoració:5menosmas
Per I tant, fa dervers d'un any
Puedes pedir lo que quieras, por supuesto. Pero cada persona votará a quien le dé la gana. Mejor estarías calladito.
Valoració:-4menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
Pues deberías haber enviado un burofax porque lo tenéis clarinete.
Y además será gracias a vosotros.
Vete preparando los libros para el curso que viene.
Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente